torstaina, tammikuuta 21, 2010

Kapinaa

Pakkasten jatkuessa on otettu käyttöön talvivarustus. Hain vintiltä Armi Kuusela -piisamiturkkini ja mummuvainaan Rosa Liksom -supihatun. Niihin sonnustautuneena 25 astetta pakkasta tuntuu leppoisalta keliltä. Lisäksi kirpputorilta ostetun 50-luvun vintageturkin käyttäminen on ekologista. Supihattu on taas perintökalleus. Se näyttää parhaalta isoihin aurinkolaseihin yhdistettynä. Silloin voidaan saavuttaa vaikutelma henkilöstä, joka kuuluu Murmanskin kulttuurieliittiin.

Aion huomenna pukeutua karhuksi ja kävellä viisi kilometriä moikkaamaan työkavereitani. Tämän voi tunnustaa blogissa, jota Ukkonen ei lue, ja jonka mielestä viisi kilometriä on viimeisillään raskaana olevalle ehdottoman kielletty, vaikka hän olisi pukeutunut karhuksi ja kävelisi kuinka hitaasti. Yritin selittää, että väsymyksen koittaessa riittää, että jaksan seuraavalla bussipysäkille ja nousen siitä kyytiin, mikä ei tuntunut tyydyttävän Ukkosta. Minun on siis oltava anarkistiäiti ja käveltävä salaa.

Niin jännittäväksi ja kapinalliseksi on elämäni käynyt!

Onneksi löysin turkin rinnuksista kaipailemani porvari hus -rintamerkin.

4 kommenttia:

jospa kirjoitti...

Tästäkin mä oon kade: mun Porvari Hus -rintamerkistä irtos jo tosi varhaisessa vaiheessa se neulaosa pois, eikä niitä sit tietenkään enää saanut, kun vihdoin taas pääsin käymään Hgissä. Grr!

Mut sä mahdat kyllä olla aika mainion maatuskan näköinen siellä lyl... siis kävellessäsi hitaasti aurinkolasit päässä! :D

Jenni kirjoitti...

Ehkä kuvarapon paikka:) Murh.

Pulla kirjoitti...

Saa kävellä! Mä en muuta tehnytkään viimeisilläni ja niinä kahtena tuskaisen pitkänä laskettua aikaa seuranneena viikkona enemmän kuin viimeisilläni. Niin ja pyöräilin. Pakkasta oli silloinkin. Köytin anopin vanhan kelsiturkin ympärilleni kaulaliinalla, kun napit eivät ylettyneet kiinni. Suunnittelin meneväni käynnistykseen kuuden kilsan matkan pyörällä, mutta sitten ei tarvinnutkaan käynnistää, joten haaveeksi jäi kerskuminen siitä, miten "menin polkupyörällä synnyttämään".

Jenni kirjoitti...

Jatkan siis lyllerrystä. Ajatuksissa on myös tuo "kävelin viisi kilometriä sairaalaan 25 asteen pakkasessa synnyttämään ja ponnistusvaihe synnärin tuulikaapissa kesti minuutin"...

Ehe ehe.