maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Parturi-kampaaja

Tietäkää, etten ole niitä ihmisiä, jotka sanovat saapuville vieraille: "Apua meillä on hirvee sotku", vaikkei olekaan. En pidä ihmisistä, jotka sanovat, etteivät ole siivonneet, ja tarkoittavat sitä, että ovat vain suorittaneet kevyen imuroinnin Dysonillaan, jossa on ihmesuodatin, pyyhkineet pölyt, pesseet paskahuussin sitruunanhajuisella vimillä ja tuulettaneet, mutta komerot ovat vielä järjestämättä, ikkunat pesemättä, hellan taakse putosi eilen yksi kuiva makaroni, eikä lattiaa ole vahattu ainakaan puoleen vuoteen.

Meillä on sokeritoukkia siivouskomerossa, lattiakaivossa asuu näkki, eikä hellaa saa enää irti seinästä, siksi paljon sinne on näinä kahtena vuotena valunut pastakastiketta ja muffinitaikinaa. Hei! Siitä muuten pisteet mulle, meillä laitetaan edelleen kotiruokaa ja leivotaan.

Piti kirjoittaa siitä, miten syvältä ja poikittain tulevat kuusi viikkoa ovat, mutta en taida jaksaa lietsoa itseäni siihen tilaan. Sanonpahan vain, että jos nyt on mahdollista lähteä lama-Suomesta ja palata sitten, kun hyvinvointivaltio on taas jaloillaan niin teepä niin, sillä tätä Urpolaa alasajetaan oikein määrätietoisesti.

Jos joku näkee elämääni, pliis palauta se! Se liikkuu varmaankin yöunieni kanssa. Minä ja atooppinen ihottumani halutaan ne nopeasti takaisin.

8 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Lupaan sanoa heti yöunellesi ja elämällesi, jos nänen niitä, että niitä kaivataan kotona.

En minäkään ole niitä ihmisiä. Jos kerron, että meillä on hirveä sotku, tarkoitan myös sitä. Onneksi nykyään ei tarvitse ronkkia helllan takusia. Taikasana on integroitu uuni-liesi-hässäkkä.

Tai onneksi ja onneksi. Tunsin yleensä suunnatonta masokistista tyydytystä vetäessäni hellan irti seinästä ja imuroidessani paljastuneet kansallisaarteet niin, että putki kolisi. Muistan myös, millaista on ollut hiippailla yön pimeydessä vessaan ja yrittää liiskata mahdollisimman monta sokeritoukkaa ennen kuin ne vilistävät viemäriaukkoon. Harjoitus teki minusta tosi mestarin. :P

Jenni kirjoitti...

Kiitos Celia! Oikeasti pidän salaa sokeritoukista. En vain halua niitä kuivatarvikekaappiin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mäkin haluan näkin lattiakaivoon!

Jenni kirjoitti...

Saat meidän. Kutsumme sitä "Töhnäksi". Pannaanko postiin?

Anonyymi kirjoitti...

Kai se syö lapsia?

Norppa, Noora kirjoitti...

Kyllä, on todella ärsyttävää kun siisti ihminen voivottelee siistiä kotiaan. Se on niin turhaa, epäaitoa ja tylsää.
nimm. kun sanon että kotini on sekaisin, se ON sekaisin. :)

Jenni kirjoitti...

Se syö myös nuoria aikuisia:D

Norppa: sellaisia siistejä ihmisiä pitää lyödä kämmenellä takaraivoon. Minulla on myös ystävä, jonka mielestä hänen pitkät, erittäin paksut ja kiiltävät hiukset ovat NII-I-IIN ärstyttävät. Häntä saa myös lyödä takaraivoon.

Norppa, Noora kirjoitti...

Mä olin vielä lisäämässä, että siitä pitäisi saada rangaistus, jos menee voivottelemaan "sekaista kotiaan", ja on juuri tunti sitten käynyt sen suurennuslasilla ja pölyhuiskalla läpi.
Sama juttu jos hoikka valittaa "siis miten niinku läski on" tai ihminen joka on treenannut jotakin viimeiset puoli vuotta itkee kun "ei oo ehtiny yyyyhtään harjoittelmaan" yms. Napakasti vaan sunnuntaihesarilla takaraivoon niin karisee turhanpäiväiset kitinät. :)