lauantaina, syyskuuta 27, 2008

Kuvatoiveita ja kuulumisia
Kirjoittamisen perusopintojen ensimmäiset tunnit ovat takanapäin ja olen pinkeänä innosta. Ensimmäiseksi hylkäsin kaikki tekosyyt, nykäisin kunnon kimpaleen suklaata ja istuin parvekkeella kirjoittamassa Venetsialyhdyn valossa. Hemingway kirjoitti seisaallaan, rannan kirjoitusvajassaan, ilman housuja, joten matkaa todelliseen kirjalijuuteen vielä on, mutta kaikkia keinoja on käytettävä.

Lainasin myös opettajalta teoksen "How to Write a Dirty Story" ja aion suhtautua kustannuspäällikön chick lit -toiveeseen vakavasti. Kirjassa on luku, jonka nimen voisi kääntää: "Seksijumalattareksi tuleminen", ja olen toistaiseksi pystynyt vasta katsomaan sisällysluetteloa, mutta aion käydä rohkeasti päin mehevää rakkausjuonta, syteen, allikkoon, saveen tai metsään.

Kuvatoivessa "Lempiasu2", "Kaunis syksy" ja "Aamiainen". Lempiasussa voimaantumismaiharit, kauniissa syksyssä vähän vastavaloa ja aamiaisena maitokahvi. Kuvatoiveiden täyttäminen on muuten hauskinta ikinä! Lisääkin toivomuksia otetaan vastaan.

5 kommenttia:

Pirita kirjoitti...

kiitos kiitos! kuva on mahtava!

jospa kirjoitti...

Vähän kai ihanat noi maiharit!!! (tuleeko niistä aina syksyn ekalla käyttökerralla hurjat rakot? mulle tulee aina kesän jälkeen kaikista kengistä... :-()

Kivan näköinen mekko muuten myös!(vai onko se hame? jostain syystä näin sut heti mustassa iihanassa neulemekossa, jollaista en itse koskaan voisi käyttää vaikka haluaisin hirveästi (villa-allergia))

(käytänköhän hirveän paljon liikaa sulkumerkkejä?)

Jenni kirjoitti...

Pirita: kuvatoiveesi myötä olen alkanut suhtautua syksyyn suopeammin, joten kiitos siitä.

Jospa: haaveilin pitkistä maihaireista kauan ja sitten ostin sellaiset tyyliin markalla Tampereelta. Mitkä lie. Varmaan ukrainalaiset. Rakkoja ei ole tullut.

Toi hame on sellaista aivoryppyistä crimpleneä, paksua tekokuitua. Haluaisin mustan neulemekon!

(Et[vaan sopivasti]!).

kati kirjoitti...

Kuis olisi jokin semmoinen paikka, tavara tai muu, johon katseesi usein kotona ollessa hakeutuu? Silmienlepuutuspiste, tarkkailtava juttu tai vastaava.

Hitsi, tuo kuvahomma vaikuttaa niin kivalta, että pitäisiköhän... mutta jos kukaan ei sit pyydäkään mitään, iskee nolostus ja hävetys *vinkvink*.

Jenni kirjoitti...

Kati: kuvatoiveesi on huomattu, odotan vain sopivan valaistuksen. Nyt on nääs pimeää.