torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Räkä, pms ja Bermudan kolmion arvoitus.

Tykkäsin entisestä leiskasta, mutta tällä mennään, koska Internet on rikki.

Kuulostan 70-vuotiaalta Paula Koivuniemeltä, mutta oloni ei ole varmaan niinkään hyvä. Toisessa korvassa ei ole kuuloa. Nenäontelossa olevat jutskat ovat varmaankin kehittäneet itselleen jo alkeellisen hermoston.

PMS.

Seuraava teksti käsittelee naisten intiimejä juttuja. Jos olet herkkä naisten intiimeille jutuille, niin lopeta lukeminen tähän!

Kuka saatana suunnittelee julkisten tilojen käsisuihkut? Aivan liian monissa paikoissa on liipasimeton malli ja hana. Hanastahan ei tule kuin kylmää vetää noin kuuteen minuuttiin. Sitten vesi muuttuu haaleaksi ja uskaltaudut suuntaamaan sen kohteeseen. Sillä sekunnilla vesi muuttuu kuitenkin kuumaksi. Se ei ole miellyttävän kuumaa, vaan sen lämpötilan on lähellä kiehumispistettä.

Tukahdutat parkaisun puremalla vessapaperirullaa ja suljet suihkun. Ja vaikka siirtäisit suihkun telineeseen kuinka varovasti tahansa, se turskauttaa vielä desilitran vettä nilkoissa oleville vaatteillesi. Hyvällä lykyllä ecrunväriseen modaalihameeseesi ja Väli-Amerikan -muotoinen vesiläiskä.

Miten vaikeaa on asentaa huussiin pieni lavuaari ja liipasinmallinen käsisuihku? Naiset! Kertokaa työyhteisössä rohkeasti saniteettitilojen puutteiden aiheuttamasta epämukavuudesta! Olen varma, että teknisen yksikön tekuinsinöörit ovat riemuissaan avautumisestasi.

7 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Erinomainen painostuskeino. Käy yhä yksityiskohtaisemmin selostamassa alapesupulmia vastaaville (miel. äijille), kunnes tilanne kohenee. Huom. ei toimi, jos tyypit tykkäävät alapesujutuista.

Norssin naisten auskuhuoneessa ei ole lainkaan alapesusuihkuja! Minusta se on järkyttävää, ottaen huomioon, että istuvien oppilaiden nenä on suurin piirtein siinä "alan" kohdalla, kun ausku tepastelee luokassa.

Jenni kirjoitti...

Siinä on aina se riski, että ajatus alapesusta saa teknisen yksikön ihan kierroksiin...

Enpä ole tullut ajatelleeksikaan, että uurastavien lasten nenänkorkeus, tosiaan.

Tosiaan.

Pulla kirjoitti...

Mut entäpä ulkomaat, joissa ei ole ollenkaan käsisuihkuja ja joissa eräätkin meistä ovat joutuneet asumaan? Jos suomi olisi ollut kolonialistinen mahtimaa, niin nyt olisi muullakin maailmalla käsisuihkut ja hyvin eristetyt talot. Lissabonissa männäviikolla kohtasin esim. ravintoloiden vessoissa täysimittaisia bidee-altaita. Mutta en tajuu: niiden käyttämistä vartenhan pitää ensin riisua koko alapää paljaaksi. Sinänsä ihan mukavaa toimintaa, mutta aika epäkätevää tolleen pikasella vessareissulla.

Jaa-a, pitäisiköhän meikäläisen mennä kirjoittelemaan ihan sinne omaan blogiin. Pientä kirjoitustarvetta näyttäisi olevan ilmassa.

Jenni kirjoitti...

Niin, ulkomaat, siellähän on pöyristyttävä tilanne niin käsisuihkujen, kuin eristyksen ja astiankuivauksenkin suhteen.

minh kirjoitti...

Minua vituittaa erityisesti se lopputurskahdus, kun on selvinnyt jo kiehuvasta ja jäisestä vedestä ja helpotuksesta huokaisten meinaa asettaa suihkun pidikkeeseen. Housuille menee. Aina. Onneksi pemssinaiset puuttuvat blogeissaan kaikkiin ala-osaston epäkohtiin(ja vähän muihinkin). Mä niin ymmärrän sua.
-minh-

Jenni kirjoitti...

Kiitos minh. Pemssissä on kovin herkkä. Etenkin lopputurskahduksille.

Mirri kirjoitti...

Vastaankin tänne (olipa se korrektia tai no).
Kyllä gekot ovat asustaneet ihan pariskuntana ympäri vuoden.Parittelua ja munintaa vain kevään korvilla (tammikuulta huhtikuulle).Eli en uskoisi Rouvan rasittuneen siitä (oletushan se toki on...)
Heh,ja tuo Armas on ollut se joka tossun alta kurkkii.Edesmennyt Rouva oli melko voimakastahtoinen ;)