maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Jemoryn intensiivikursseilla saat ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa!

Kukkis haastoi minut ideoimaan kansalaisopiston uutta kurssitarjontaa. Ohje:

Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

1. Kohtaa itsesi ilman ruoskaa. Peruskurssi naiselle, joka haluaa kelvata itselleen.

2. Opi nauttimaan Helsingin talvesta (duh) (Kukkiksen kurssitarjottimelta poimittu).

3. Ymmärrä miestä - opas suoraviivaiseen arkipäivän kommunikointiin. Mukana myös kodinhoitosanasto ja uutena osiona tunneilmaisu.

4. Ymmärrä naista - opas vivahteiden maailmaan. Tutustutaan kommunikaation kätkettyihin valtahierarkioihin vuokaavion avulla.

5. Rikastu kunta-alalla. Näillä keinoilla hankit riittävän toimeentulon myös julkisella sektorilla - tai opit ainakin tulemaan toimeen sillä, minkä hankit.

Haluaisin kuulla, mitä Jospan opistossa, Pullan kurssikeskuksessa, Rappiotädin ja Antitädin kursseilla sekä Pagistaanin koulussa oppisi.

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hitsi, sinulla on hyviä kursseja. Tartun haasteeseen ja meemittelen illalla!

jospa kirjoitti...

Jospan opisto vastannut! :-)

Nimetön kirjoitti...

Missä näihin voi ilmoittautua? Kaikki olisivat aivan ehdottoman tarpeellisia!

Nimetön kirjoitti...

Pullan kurssikeskus (itseylennetty huippuyliopisto) on julkaissut oman ohjelmansa ja rikastuisi myös mieluusti julkisella sektorilla!

Jenni kirjoitti...

Varasuunnitelmana B voinevat siis kaikki meemiin osallistuneet pitää vapaan sivistystyön aloittamista:D Kiitos kun jaksoitte osallistua, ihan mahtavia kursseja!