tiistaina, marraskuuta 20, 2007

Viheltävän vesipannun muistelmat


No niin. Olen edelleen tilassa, ja se pitäisi saada loppumaan. Olen ihan hirveän virittynyt aivan suotta. Mitättömät asiat ahdistavat, kuten se, että olen unohtanut verkkopankin salasanan ja joudun nyt kävelemään ylimääräisen 150 m piipahtaakseni pankissa. Epämukavuutta! Teen myös suorituslistoja ja toimintasuunnitelmia, jotka saavat normaalit työprosessit ja virastoasioinnit vaikuttamaan sotilasoperaatioilta. Ruoskin itseäni siitä, että sisarentyttären syntymäpäivälahja ei ennättänyt ajoissa postiin (vien sen tänään) ja minua hävettää vieläkin se, että unohdin isänpäivän (ensi vuonna muistan varmasti) tai se, että joudun perumaan yhden tapaamisen, koska automme alkoi oireihtia (kutsun teidät vielä meille ja teen jonkin veistoksellisen ruokaspektaakkelin).

Nyt kyllä aloitan päivän uudestaan. Annan tehojen laskeutua ja juon kahvia. Sytytän kynttilän ja luen vähän Kevin Crossley Hollandin Arhurin legendasta kertovaa Ylityspaikalla -kirjaa (Tammi . 2002). Vien koiran kävelylle. Pesen hiukset. Käyn pyytämässä pankkikorttiin uuden tunnusluvun. Vien sisarentyttären lahjan postiin. Suunnittelen uusia verkkopalveluita. Osallistun draamakasvatusseminaariin. Tarvittaessa menen vielä tunniksi tietopalveluun.

Tai edes jotakin noista.

Voisinpa olla viikon kotona. En lukisi yhtään sosiolingvististä artikkelia. Pesisin pyykkiä ja saisin tyydytystä pienten koriste-esineiden asettelusta.

2 kommenttia:

minh kirjoitti...

Tilassa on rasittavaa olla. Olen muuten huomannut saman ilmiön (joka liittyy ilmeisesti masennukseen, kaamokseen jne), että joku virastokäynti pitää suunnitella ja aikatauluttaa ja sille pitää laatia strategioita niin, että se lopulta paisuu ihan järkyttäviin mittoihin, eikä olekaan mikään piipahdus kelassa tai pankissa enää, vaan kauhea operaatio. Ja jos niitä strategioita ei laadi, niin ne jää kokonaan tekemättä. Perskuta..:(

Mutta tästä tekstistä päätellen olet aivan riittävästi aikaansaava ihminen. Minusta työssäkäynti, ruuanlaitto ja suihku ovat riittävät toiminnot tähän aikaan vuodesta ihmiselle.
-minh-

Jenni kirjoitti...

No kyllä. Heräsin itekin miettimään, että miten mastodonttisiin mittasuhteisiin sitä pitää kaikki aina kiihdyttää. Iesus.