maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Erikoinen tilanne

Jotain harvinaista ja ainutlaatuista on tapahtunut. Olen menettänyt ruokahaluni flunssan takia, voitteko kuvitella! Kävin kylläkin syömässä ison annoksen salaattia, lindströminpihvejä ja sipulihauduketta, mutta en himokkaasti ja nautiskellen, niin kuin yleensä, vain poissaolevasti ruokaa lapioiden.

Nautin kylläkin uudesta löydöstä, Kauha ja kamera -blogista. Kuvat on toteutettu juuri niin kuin ruokaa pitääkin kuvata: herkästi, tarkasti ja tunteikkaasti. Tavalliset nakitkin näyttävät suorastaan runollisilta.

Edit 21.09

Pohdiskelevan liftarin 100 tuntematonta -kuvasarja kolahti myös. Sarja päivittyy pienen tarinan kera joka päivä. Mikähän siinä on, että ihminen haluaa katsoa ihmisiä, tuntemattomiakin.

7 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Öh... tää sun blogis häiriköi jollain toistuvalla salasanakyselyllä jonnekin palvelimelle. Epäilisin että johtuu tuosta uudesta kuvasta blogin otsikossa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko mussa jotain vikaa kun sun blogis kyselee salasanaa? (loota tosin hävisi kun painelin urakalla cancelia) Eikä tunnista mua vaikka oon kirjautunut?

t. jospa

Jenni kirjoitti...

Ei teissä ole mitään vikaa. Tarkistan asetukset, mutta luulen, että se on tuo blogger, joka ämpyilee. Kiva kun pääsitte kuitenkin perille.

Mistäpä tulitte?

Wilhelmiina kirjoitti...

Tosta Blogilistalta klikkasin, ei sen kummemmasta paikasta. No nyt ei kyllä häiriköiny, kumma kyllä. :)

Jenni kirjoitti...

Voi olla, että pyritte sisäänn juuri silloin, kun askartelin tuota ulkoasua...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ainakin pelittää hyvin. Ootko tervehtynyt?

-R-

Jenni kirjoitti...

Onteloissa on vielä etania, mutta olo ei ole myöskään pahentunut.