torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Virkku

Utopistista! Ehdin töihin puoli kahdeksaksi, vaikka istun vielä tässä kahvimukin kanssa. Naama on kammattu, koira on lenkitetty, ruisleipää on syöty, pyykkejä on lajiteltu... Voi hyvä Jumala, mitä minulle on tapahtumassa?

Illalla meillä oli kollega teevieraana, ja päätin heti kasvattaa teevieraidemme määrää, koska ihmisten kanssa seurustelu on niin hauskaa. Myös esimieheni piipahti tekemässä tupatarkastuksen. Virallinen selitys on tietenkin "tulin katsomaan Väinöä", pomo on koiraihminen. Hau!

Huomasin, etten stressaa epäjärjestystä ollenkaan. Olen sanonut vain kaikille viraille, että älkää välittäkö puhtaista pyykeistä, ne oli pakko levitellä kuivahtamaan sateen tieltä (ei heille ole pakko kertoa, että se tapahtui kaksi viikkoa sitten) ja kappas, siinä on vielä likaisia viinilaseja, mutta eiväthän ne siitä tiskipöydältä karkaa ja hymyillyt aurinkoisesti. Sitten olen ohjannut heidät salonkiin (ha ha), joka on melkein aina esittelykunnossa. En tajua ihmisiä, jotka eivät kutsu vieraita, jos komerot ovat epäjärjestyksessä, ehkä olen vähän tyhmä, kun ajattelen, että vieraat ovat kiinnostuneempia minusta kuin huushollauksestani...

Ai niin, aamukävelyllä juutuin tuijottamaan vastaan kävelevän ihanan naisen slimmejä, lyhyen nahkatakin kanssa yhteensopivia turkooseja kumisaappaita. Sitten huomasin, että daami oli tuleva työkaverini. Sosiaalisuutta heti aamusta! Ja tahdon myös uudet kumisaappaat.

Tämä aamu on jotenkin ihan huippukiva, vaikka ulkona onkin sateen takia pimeää ja viileää. Ihanaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja: