keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

6-9 faktaa Jennistä

Meemi on riistäytynyt hallinnasta. Kukaan ei ole enää aikoihin haastanut ketään, mutta yllättävän (?) moni on halunnut kevyesti itsensäpaljastella blogissaan. Minä myös!

1. Muutin Ukkosen luo toisilla treffeillä. Käytännössä asia meni tosiaan näin, vaikka päätös yhdessä asumisesta syntyi "vasta" noin kuusi kuukautta myöhemmin.

2. Ajatus omien lasten saamisesta saa minut paniikinomaisen kauhun valtaan, varsinkin jos herään yöllä siihen ajatukseen, että olen unohtanut ehkäisyn. Pidän kuitenkin muiden ihmisten lapsista ja teen töitä lasten- ja nuortenosastolla. Paljon pusuterveisiä nyt ainakin Nannelle, Epulle, Denskalle ja Helmille!

3. Luen jatkuvasti. Lenkillä kuuntelen äänikirjoja. Töissä tutkin lastenkirjoja. Kotona luen scifiä, dekkareita ja satunnaisesti tietokirjallisuutta. Otan kirjan mukaan myös lyhykäisimmille automatkoilla ja kylään ihmisten luo (jos siellä on tylsiä ja toimettomia hetkiä). Lapsena käveli kouluun ja luin. Usein luin myös saunassa. Sain silmittömän raivarin, jos joku keskeytti viimiesimmän Eddingsin lukemisen, koska mikään ei voinut olla niin kiireistä ja tärkeää.

Hmm. Mitä vielä. Mitä kaikki eivät tiedä jo?

4. Minulla on addiktiotaipumus, joka vaatii päivittäistä napakkaa itsekuria.

Äh. Olen tylsä, minulla ei ole kiinnostavia salaisuuksia.

5. Tarvitsen noin 9 tuntia yöunta pysyäkseni toimintakunnossa. Nukun myös päiväunia.

Nyt alkaa jo tehdä tiukkaa. En keksi mitään.

6. Rakastan pinkkiä.

7. Uskon Jumalaan.

Ei hitto, yksi vielä.

8.

No niin, se voi sitten olla se salainen ja arvoituksellinen ja mielikuvituksellinen asia.

Ei kommentteja: