keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Minna osaa

Jos aloittaisin nyt bloggaamisen, haluaisin olla heteroiden Minna Jokinen. Kävin juuri ilmaisemassa sen Hänelle hänen blogissaan.

Mistä kirjoittaisin?

Esimerkiksi kokemuksistani miesten tekstiiliosaston myyjänä. Kirjoittaisin:
Miehesi ei menetä tekstiililiikkeessäkään itsemääräämisoikeuttaan eikä hän muutu vähä-älyiseksi. Vaimo, älä kopeloi miestäsi julkisilla paikoilla, vaikka tarkoituksesti olisi vain tarkistaa, että uudet farkut istuvat myös haaroista eivätkä purista vyötäröltä. Se on todella ällöttävää, ja kiusallista kaikista, paitsi vaimosta. Anna miehen itsensä päättää, mihin hän haluaa pukeutua. Jos valitset hänen vaatteensa, voit pukea hänet saman tien kurahousuihin.


Saattaisin myös kirjoittaa siitä, mihin sävyyn puolisot puhuvat toisistaan. Ohjeistaisin
Puoliso! Jos sinulla ei ole mitään positiivista sanottavaa kumppanistasi, ole hiljaa tai eroa! On todella pöyristyttävää, että ihmiset, joillaa on pitkä ja tasapainoinenkin avioliitto saattavat puhua toisistaan kuin holhouksenalaisista tumpuloista, jotka eivät tee Koskaan Mitään Oikein.


Näin saattaisin kirjoitta, jos olisin heteroiden Minna Jokinen.

1 kommentti:

Ohari kirjoitti...

Ooh, Minna on siis tullut takaisin, ekselenttiä. Luin hänen aiempaa blogiaan suunnattoman ihastuksen vallassa. Hyvä vinkki tämä, erinomainen!