tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Ruusuke ratkaisi asian

Tämä päivä on ollut ilahduttava. Pyöräilin rantareittiä Hämeenlinnaan: aurinko esiintyi suurelle, hurraavalle yleisölle ja talvi vaikuttaa lähinnä kutsumattomalta vieraalta, joka on ymmärtänyt häipyä, ennen kuin hänet ohjataan ulos.

Olen etsinyt täydellistä laukkua Prahanmatkaa varten. Minulla ei ole yhtään, jonka olkahihna yltäisi rinnan poikki - mikä puute, mutta nytpä on. Se vaati kylläkin peräti kaksi visiittiä Suomen parhaaseen laukkuliikeeseen. Liikeen valikoima on nimittäin niin suuri, että ensimmäisellä kerralla jotenkin ylikuumenin ja sekosin. Tänään hallitsin tilanteen: päätin etukäteen, minkä mallisen laukun haluan ja mitä ominaisuuksia sillä pitää olla. Ja ruusuke ratkaisi asian. Mutta valitsemiseen meni silti yli puoli tuntia.Varoitus! Vaalimainos!

Kotimatkalla tapasin kaksi kiehtovaa henkilöä. Kristiina Liinaharja pyrkii eduskuntaan Vihreiden listoilta, Hämeen vaalipiiristä numerolla 112. Hidalgo taas on mitä kiltein pässi. Jos näet Kristiinan ja Hidalgon, niin mene ihmeessä kokeilemaan, miten pehmoinen on pässin poski ja leuanalus! Kristiina on todistanut käytännössä, että pienimuotoinen luomuviljely on kannattavaa: hänellä on lammastila Tammelassa. Ellen olisi jo käyttänyt ainokaista ääntäni, Kristiina olisi varsin varteenotettava ehdokas. Hidalgo taas todisti sen, että luonto pitäisi tuoda kaupunkiin useammin ja monin eri tavoin. Varsinkin vanhukset olivat ihastuneita komeaan pässiin ja osallistuivat innokkaasti keskusteluun pienviljelyn ja maaseudun tulevaisuuden puolesta.

2 kommenttia:

antitäti kirjoitti...

Onkos Kristiinalla myytävänä *lankaa*???? Kuola valuu... Rälee laukku :).

Jenni kirjoitti...

Might be... mokoma kuolaava puikottaja! Laukku on olalla nytkin! Olen ihan lapsellinen!