maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Tunnelmaa

Alan laskeutua hissukseen jouluun. Pesen vimmatusti pyykkiä, vien vuodevaatteet parvekkeelle ja toivon, että pakkanen tekee selvää edes muutamasta punkista. Jouluradio soittaa häpeämättömästi joulumusiikkia 24/7 ja aurinko havahtuu hetkeksi kisaamaan valosarjan kanssa. Sytytän pari kynttilään. Tunnen täydellistä, ehjää onnea.

Kimmeltää.

Hyasintin availevat keimaillen vahamaisia terälehtiään ja lemahtavat siltä, että parfyymia on annosteltu ruokalusikalla. Mokomat sutturat!

Kimmeltää ja lemahtelee.

Hörpin appelsiiniteetä ja huudatan välillä suurpiirteisesti imuria. Luotan vilipsin tehoon, kaipa se imaisee villakoirat, vaikkei ihan kohdalta huitoisikaan. Ja ennen kaikkea luotan siihen, että siivoustyötä tehnyt pikkusiskoni antaa joulusiivoukselle sen pikantin loppusilauksen (JENNI, Siis ETKÖ sä IKINÄ pyyhi näitä ikkunalautoja?!?). Ja viimeistely tapahtuu jouluruokien tuoksulla.

Täytyy kirjoittaa puutelista. Siitäkin tulee suurpiirteinen.

Suurpiirteisiä jouluvalmisteluja! Pitäkää stressitaso alhaisena.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyäääh-sintti on sen sortin suttura, ettei tähän talouteen astu. Siitä ei ole edes salakavalaksi heittoaseeksi, kun kryptoniitin tavoin imaisee energiat ja sitten maataan nenäliinapaketin kanssa peiton alla.

Vaan piti sanomani, että täällä eräs, joka kaipaa kirjallisuussepostuksia. Ihan vaan näin vihjeenä ;)

Kasvistarinat herättivät tässä muuten ajatuksia yhden jos toisenkinlaisia. Kirjoittelen niitä joku päivä jonnekin lootaan tai peräti sähköpostitse, kun jaksan senverran keskittyä. Be aware!
-Brandon-

PS. Olen selvittänyt word verificationin salaisuuden. Ne ovat varmasti tsekkiläisiä kirosanoja!

Kaura kirjoitti...

Olen Brandonin identtinen hajusinttikaksonen. Tshii! Tulin tänne lodjuun vinkkamaan keskiviikkoiltaisesta pienremakoinnista, mikäli sattuisit olemaan hollilla.

Jenni kirjoitti...

Hyäsintin lemu on joulun airut! En kyllä ihmettele, että se aiheuttaa herkkyyttä.

Kaura: katsotaan, saadaanko hollit kohdalleen. Kyä houkuttais, wbkbrqq sentään!

Kitsuko-san kirjoitti...

Mitä...en ymmärrä mitä tarkoitat tuolla "pikantilla loppusilauksella"... minäkö? missä? miksi? kuka olet, miksi kirjoitat!?

Jenni kirjoitti...

Sis-Ko! Jee. Luulin jo, että olen orpo ja ettei minulla ole yhtään sukulaista, mutta sittenkin!