tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Miete aamuksi

Jos henkilö laulaa "Sinun silmissäs nään naisen rakastuneen", niin eikö hän silloin näe oman peilikuvansa? Tästä seuraa, että laulaja ei olekaan mies vaan matala altto. Tai ehkä trans-henkilö, jolle on jäänyt tumma ääni. Kappaleessa on tyttörakkauden salaviesti!

Siinä mietittävää täksikin päiväksi.

(Kuka näitä sanoituksia oikein tekee?)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tapahtuipa akuutti repeäminen tällä suunnalla :D Juu, selvä piiloviesti tuossa on. Näin vaivihkaan myrkyttävät transvekkulit ja muut tavan homppelit heterokeskeisen maailman.
-Brandon-

PS. Ja siinä yhdessä Elisan mainosbiisissä (Humane - Wish God Was Woman Too) ihan varmasti lauletaan "Everytime I look at you I wish I was a woman too..." ;)

Jenni kirjoitti...

Salaliitto! Salaliitto!

Se, mikä noissa on hauskaa oikeesti, on se, ettei sanoitusten sanomaa ole yhtään mietitty. Nää on näitä "juna jyskyttää vanhaa ystävää" -juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Isäni tapaa sanoa paskakuskilauluksi sitä Pandoran biisistä tehtyä käännöshumppaa, jossa lauletaan "ajan hiekkaa vaan jota ei voi koskettaa".
-Brandon-

Jenni kirjoitti...

*reps* laulujen sanoittajien pitäisi olla samalla tavalla varpaillaan, kuin teinien kanssa. Iskelmissä ei saa olla monimielisyyksiä! Se on väärin!

Öisten kitaroiden lempparikohtani on "hiljaa soivat yössä vain, herkät kielet kitarain". Siinä on jotain niin södeä, häveliästä, 50-lukulaista...vaikka siinä kohdassa tuleekin kohotella kulmakarvoja monimerkityksellisesti. Tulee ihan hyvä mieli kaiken muovisen, muokatun ja pornografisoituneen kyllästämänä.