torstaina, lokakuuta 26, 2006

Postaus, joka ei ollut sielläNapsauttelen päivitä -namiskaa ja ihmettelen, miksei blogissani näy viimeisintä tekstiä. Lopulta saan bloggerin auki ja tajuan, etten ole vielä kirjoittanut sitä. Olen ainoastaan suunnitellut, miten kerron olevani armoton silpunkerääjä, kuinka ilmaispostikorttitelineet ja museoiden esitteet kertyvät kenkälaatikoihin, paperipusseihin, kirjojen väliin. Että kuvailen kiiltokuviani ja sitä, kuinka yritän salailla niiden todellista määrää puolisolta... Puoliunissani kehittelemäni postaus on tuntunut niin todelliselta, että aamulla olen kummissani, koska sitä ei löydy. Ajattelen, että onneksi on perjantai, kunnes muistan, että piru vieköön, on vasta torstai ja illasta tulee rovastikunnalllisten kuoroharjoitusten vuoksi pitkä. Eikö tämä viikko koskaan lopu?

Silpuista, pikkuisista paperipusseista, esitteistä ja korteista sen verran, että oivalsin niiden olevan mainiota ATC -materiaalia. Ja samalla kaikki pikku leikkeet ja liput ikään kuin jalostuvat valmiiseen muotoon... Olimme vuosi sitten häämatkalla Prahassa. Viikon saldo on viisi miniatyyrikokoista kollaasia häämatkastamme. Esittelen niitä sitten, kun olen saanut ne viimeisteltyä. Ihanaa tällainen nipertely!

Ai niin, alussa kuvaraporttia parvekkeelta. Kurpitsat ovat lainassa, niistä tulee isona halloween-lyhtyjä kirjastoon.

5 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Hih, samasta syystä mä säästän kaikenlaista paperisälää, teepussikuorista ja toisten hylkäämistä lipunkannoista lähtien (kunhan eivät ole lämpöpaperia)..

Jenni kirjoitti...

Haa, sukulaisuutta! Anonyymit ATC-hamsterit... eka kuvasarja häämatkasta on valmis, jesses niistä tuli somia. Mutta hei, olikos teillä oikeastikin hamstereita jossakin vaiheessa?

Miira kirjoitti...

On niitä edelleen. Ja ymmärrän niitä oikein hyvin: kun herkkupala (kiva paperi) osuu kohdalle, se viedään heti varastoon. Niinku heti, vaikka joku muu homma olisi kesken :-D !

Haluatkos vaihtaa kortin tai pari?

Jenni kirjoitti...

No haluan! Mut mun pitää ensin askarrella lisää niitä kortteja, koska häämatkakortteja ei tietenkään voi ikinä vaihtaa...

Miira kirjoitti...

Ei kiirettä :-) heitin mailia..