perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Luterilaisen onnenpäivä


Hellurei ja hellät tunteet! Tässä herkät kameliat (c freefoto.com) armaille kunnanjäärille, jotka eivät ajaneet kirjastonhoitsuaan katkeraan kaffekierteeseen vaan antavat hänen tulla maanantaina töihin!

Helpotus on laaja ja vuolas kuin konsanaan Volga.

Huonot uutiset: kestoflunssan mielestä eilinen kaino kirkkokuorostelu oli kuntoon nähden ylimitoitettua urheilutoimintaa ja keuhkoputki tuntuu hiekkapuhalletulta. Ja onko nämä irvokkaat kohoumat ärtyneet äänihuulet (siinä oiva nimi vaikka tyttöduolle)? Kuulostan Paula Koivuniemeltä huonona aamuna ja näytän yliajetulta ajokoiralta. Mutta olo on silti juhlava. Nyt käynnistän puskutraktorin ja jatkan työpisteen siivoamista. Hyvää ja hemppistä viikonloppua kaikille lutumutuisille lukijoille.

4 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Hienova! Maanantaina on sitten kivaa.

Ärtyneet äänihuulet olis aika kiva bändi. Pitäis olla tosi huono laulaja, mutta sellainen joka kuitenkin rakastaa esiintymistä yli kaiken. Ja soittajilla vois olla semmoinen kaktuksen näköinen tukka, mutta kaikilla eriväriset. Ja yhtä piikikäs asenne. Punkbändi varmaan.

Hurmaavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Aih, olinko minä sitten ainoa joka tulkitsi tuon oudon harvasanaisen "siivotaan työpöytää" -postauksen silleen, että olitkin joutunut irtisanoutumaan, ja siksi putsailit työpistettäsi töissä?

-Kirvesti

Ohari kirjoitti...

Hellurei ja kauheesti onnea!

Jenni kirjoitti...

Wilhelmiina: ihan ainesta tossa sun ehdotuksessa:)

Kirvesti, siivoan työpöytää edellisen hoitsun jäljiltä ja nyt se on ooh ja aah minun!

Ja kiitos Ammu, just nyt tuntuu siltä, että sitä onnea tarvitaan...