torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Rouva johtaja

Uskomaton työpäivä: pelkkää tehoa ja turboa klo 15. saakka. Silloin akku tyhjeni tyystin. Olen käynyt pelotta päin liikkeenjohtoa ja sekä syvä- että poikittainjohtamista, kirjanpitoa ja vaikka mitä kirjaston 69.1 -luokassa pullistelevaa kohti! Olen tehnyt linjanvetoja. Olen poistanut. Olen delegoinut. Olen... Hei, mikä täällä haiskahtaa? Omakehu? Joka tapauksessa olen hirveän tyytyväinen itseeni. Jotkut päivät ovat sellaista ajokoiramaista epätoivoa ja vötkyilyä. Toisina päivinä taas puhkuu epätodellista saukkomaista tarmoa!

Mistä moinen? Tyypillisenä vesimiehenä (ei, en harrasta astrologiaakaan, mutta mikä kaunis tapa aloittaa lause) saan noin kaksi lyömätöntä ideaa minuutissa. Hyvässä lykyssä kaikista lyömättömistä ideoista toteutuu 5%. Tänään, vastoin yleistä toimintatapaani (päin kärmestä, Yrjänätär) tein johdonmukaisen toimintasuunnitelman ja noudatin sitä. Ja tosiaan delegoin pikkuisen. Siis tulosjohdin itseäni ja prosessia aivan esimerkillisesti! Hei, kaikki nuoret kauppatieteilijät, tulkaa ottamaan tädistä mallia.

Juuri nyt olen tekemässä loppusilausta vanhassa asunnossa ja sitten ulosjohdan itseni ja kojootin lenkille. Illalla luvassa sosiaalista elämää, mikä toivottavasti ei aiheuta itselle eikä kollegallekaan tilapäistä työkyvyn alenemista.

Ei kommentteja: