maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Kävelkää kun kerran pystytte ja kiittäkää joka askeleesta
*Sisältää alatyylistä kieltä ja puhdasta, tislattua vitutusta*

Järjestin tänään kohtauksen tavaratalon parkkipaikalla. Olin liikuntarajoitteisen natoni kanssa shoppailemassa ja autoni oli inva-paikalla, naton inva-merkillä asianmukaisesti varustettuna. Kannoin ostokset autoon ja saattelin naton sisältä autolle ja aloin kummastelemaan suureen ääneen, kuinka kaikki inva-paikat ovat täynnä. No eikö siihen viereiselle mersulle tepastellut kaksi reiptasta keski-ikäistä äijää rintakarvat pörhöllään ja vyölaukut roikkuen, omilla terveillä kintuillaan.

Sain hirveät separit. Merkuriuksen kokoinen herne työntyi niin syvälle poskiontelooni, että sen poistamiseen tarvittiin kaivinkonetta. Tuijotin äijiä, kunnes he alkoivat vääntelehtiä ällöttävissä sortseissaan. Sen jälkeen heristelin heille inva-merkkiä ja sanoin kuuluvalla äänellä, että jo on vitun törkeetä, ja että jos on sellainen onni, että on molemmat jalat tallessa ja liikuntakyky jäljellä, niin pitäisi iloita siitä, että voi kävellä sen kymmenen surkeaa metriä kauppaan (parkkipaikka oli aamupäivällä puolityhjä). Olin nousemassa autosta ja sanoin natolle, että nyt nää jätkät kuulevat kunniansa, kun mersuäijät luikkivat äkkiä kauemmaksi. Odottelin hetken ja koska nämä saatanan hannarit eivät palanneet mersulleen, peruutin pois ja näytin jätkille keskisormea, nato kannusti vieressä. Seuraavalla kerralla nakeloin kaikki invamerkittömät sikakuskit seinän ja pösön väliin ja soitan kylmästi jepet paikalle. Harmi, että juttu tuli mieleen vasta poistuttuamme paikalta.

Peruuttaessani nämä kaksi munatonta paskapäätä sitten hiipivät mersulleen.

Parkkipaikalla nähdään. Olen se ilkeä ämmä, jonka blondi likkakaveri ei kävele kunnolla ja joka osaa kaikki suomenkieliset kirosanat.

13 kommenttia:

-t kirjoitti...

Go Jenni!

ainailona kirjoitti...

Oikein! Juuri näin, lusmut järjestykseen vaan! Komppaan;)

Anna kirjoitti...

Loistavaa, kerrankin joku sanoo tai tekee JOTAIN kun ihmisten älynlahjat tai viitseliäisyys eivät riitä asialliseen ja toisia huomioivaan oleskeluun - Suomessa kun ei millään saa puuttua kenenkään muun asioihin tai ryhtyä purnaamaan tuntemattomille. Jihuu!!!

Wilhelmiina kirjoitti...

Go Jenni! Go Jenni! Go Jenni! (pientä cheerleader-tanssahtelua tässä vaan... ;)

Näin juuri. Jatkakaa samaan malliin, olkaa hyvä. Kirjastotädit roks. :D

Monique kirjoitti...

Juuri näin! Itse jaksan aina ihmetellä mikä v***n tarve terveillä ihmisillä on parkkeerata noille invapaikoille. Parkkipaikoilla on kuitenkin yleensä satoja muita paikkoja ja vain muutama invapaikka. Ei voi olla niin helvetin tärkeätä päästä pariakymmentä metriä lähemmäs ovea.

kukkis kirjoitti...

Hyvä Jenni!

Anonyymi kirjoitti...

Tyypillisin vastaus aivoinvalideille huomauttamisesta on "Pidetään vaan huoli niistä omista asioista, niin matka joutuu".

Jenni kirjoitti...

Kiitos komppaamisesta kaikille! Ehkä typerille ja itsekkäille pitäsi myös antaa joku merkki. Hakematta tuli mieleen se mustanaamion pääkallosormus.

Anonyymi kirjoitti...

Jos on liikkeellä polkupyörällä ja näkee tällaisen tapauksen, voisi roudata ostoskärryn "mersun" viereen, ja kiinnittää sen auton vanteeseen tai ovenkahvaan vaijerilukolla. Se estäisi myös oikeistolaista poistumasta ennen kuin poliisit tulevat; tai edes kaupan järjestysmiehet.

(Tulisivatko poliisit edes?)

-Kirvesti

Anonyymi kirjoitti...

Kirvesti: en tosiaan tiedä, tulevatko poliisit tuollaisen asian takia. Ehkä tulisivatkin, jos eivät olisi jossakin kiireisemmässä kiinni...

Anonyymi kirjoitti...

woooh! *tekee aaltoja* go jenni! parhautta :) *päristelisi soldaatti-rumpua rytmikkäästi jos sellaisen omistaisi*
-strangelove-

Petja Jäppinen kirjoitti...

Mennäänkö naimisiin?

Jenni kirjoitti...

Voi teitä kaikkia:D