keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Kolme huonetta ja heittiö

Eikös sitä sanota, että kun Jumala [tai elämä tai pieni Pertti-niminen ääni pään sisällä] sulkee tuuletusikkunan, Hän [tai "se" tai "Herra Pertti"] avaa jo toisaalla autotallinovia. Sanon vaan, että jos hyvin käy ja kukkaro kestää, saattaa asuinpinta-alamme kolminkertaistua ja muuttomatkaa on alle 50m. Saattaa tulla mahdolliseksi oleskella miehen kanssa eri huoneissa. Voi olla, että minulla on pian keittiö. Eikä ole mahdotonta, että kuukauden päästä nukun makuukamarissa. Jeesses. Uskotteko, että niin hyvin kuin olemme viihtyneetkin, yksi huone, keittokomero ja alkovi - ja ne kaikki tursuavat kamaa - näyttävät juuri nyt hieman epäviihtyisiltä. Puhumattakaan siitä, että hengailemme asunnossa ihan puikkoina, jotta mahtuisimme esimerkiksi ohittamaan toisemme.

Puhunko mitään vieraiden kutsumisesta? Puhunko? Entäs siivoamisesta ja sisustamisesta? Mainitsenko käsitteet "joulukoristeet ja joulukuusi"? Entäs "isot huonekasvit"?

Pihaa en kaipaa, tontilla on mitä raapia. Mutta nyt rohkenen sanoa hiljaa itsekseni sanan "parveke" ja siihen päälle pieni varovainen voitontanssi. Kyynärpäät kiini vartalossa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan teillä sitten kestää, kunnes se omakotitalo valmistuu? Huomaan, että minulla ei ole tällaisista aikatauluista mitään käsitystä. Veikkaisin, että jos OKT:n vuodessa rakentaa, niin se on jo nopeaa...

Niin, ja muistan nähneeni tässä blogissa joskus joulukuusen ja joulukuusen pallon!

-Kirvesti

Jenni kirjoitti...

Kas kun tontilla on vielä pystyssä osa kaadettavista puista ja purettavista rakennuksista, joten varsinaista rakentamista ei ole vielä päästy edes suunnittelemaan. Tämän kesän aikana on tarkoitus saattaa tontti siihen kuntoon, että ensimmäinen ulkorakennus voitaisiin tehdä. Sitten puretaan vähän lisää ja kaadetaan pari puuta ja SITTEN... Hama tulevaisuus, sanoisin.

Joulukuusi ja sen pallo olivat äiskän!