perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Kierrätysprinsessa

Mitä tekee edustusrouva, jolla on paljon aikaa, hilpeä lomatunnelma, kuumaliimapistooli ja huomattava nappikokoelma?


Tykkään vaniljakynttilöistä, mutta suosimani lajikkeen hylsyt ovat aiheuttaneet päänvaivaa. Myös maailmankaikkeuden parhaat valkosipulisulatejuustot ja sinapit myydään lasissa. Lasiastioiden käyttäminen tuikkulyhtyinä on jotenkin tylsä idea, sitä paitsi, kuninka monta tuikkulyhtyä ihminen tarvitsee? Nuukana ihmisenä lasinkeräys ei ole ollut vaihtoehto, mökille ei saa viedä enää yhtään paritonta lasia, eikä kiekkärissäkään huudeta riemusta, kun saavun sinappilasirekalla pihaan.

Tänään(kin) oli ylimääräsitä aikaa, joten keksin sitten pujotella helmiä ja nappeja metallilankaan, liimata kuumaliimapistoolilla napit lasiin ja voila: ex-vaniljakynttilä ja ex-sulatejuustolasi ovat tuunattu kierrätysprinsessalle sopiviksi pumpuli & puikko -astioiksi.

Samoilla palovammoilla ja tummemmilla koristeilla rikkinäisestä kukkaruukusta tuli etnohenkinen & rauniolöytömäinen tuikkulyhty tulevalle parvekkeelleni (perun kaikki, mitä olen sanonut tuikkulyhdyistä). Purnukasta pilkistää vaniljakynttilä, ja maltan tuskin odottaa, että saan sen poltettua ja pääsen taas tuunaamaan! Aivan kaikki sukulaiset tulevat saamaan ihastuttavat pumpulipuikkoastiat joulu-, syntymäpäivä ja hanukkalahjaksi! Myös miehet! Millaisia arvaamattomia mahdollisuuksia säilyketölkkeihin sisältyykään, ooh...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mites yom kippurina? :D
-strangelove-

Jenni kirjoitti...

Joo, nimenomaan myös yom kippurina. Ja juhannuksena. Haluatko yhden?

Herkku kirjoitti...

Täällä on vähän niinku sama meininki! Kuumaliimapyssy löytyy ja purnukkaa joka lähtöön. Ja myös: Maalarinteipillä lasin kylkeen kuvioita ja maali päälle. Kun maali on kuivunut, teipit poistetaan.

Akryylimaalilla ei pidä mennä maalaamaan ananastölkin sisusta. Se tuottaa järkyttävän hajun.

Jenni kirjoitti...

Kiitos vinkistä Herkku, ananas ja akryyli eivät siis sovellu. Entäs tonnikala...??

Herkku kirjoitti...

Luoja nähköön, en ikimaailmassa kokeilisi tonnikalapurkinkaan kanssa!! :0

Heti tulee kammottava kuvotus, kun muistelen sitä askartelusessiota. Usch!