perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Varovainen voiton- hula-hula

Kävin katsomassa potentiaalista uutta vuokra-asuntoamme: tilaa, tilaa TILAA!!! Voisin muuttaa asumaan kämpän vaatehuoneeseen. Meidän nykyinen lukaali mahtuisi kokonaan kyseisen palatsin olkkariin (ja reunoille jäisi vielä tilaa). Keittiö on aivan mahtava. Sinne olisi välittömästi ostettava saareke, jonka pinta on kolmentuumantammileikkuulautaa, ja jonka alle saa viinipulloja ja tappavaksi teroitettuja veitsiä.

Ooh. En uskalla ajatellakaan, että olen mahdollisesti lähestymässä elämässäni vaihetta, jonhon kuuluu saareke... Hei! Kuka sanoi "pikkuporvarillista!" Mene jonkun muun blogiin huutelemaan! Oma/liisattu kertsikolmio voi olla unelmien täyttymys, etenkin kun englantilainen puutarhaunelmani on paikallisjunahurauksen päässä.

Enää yksi, karvainen, pitkälonkeroinen JOS, sellainen, jolla on isot myrkkyrauhaset, kahdeksan silmää ja hainhampaat. Entäs jos perikunta ei halua vuokrata.

*Puistatuksia*

Niin ei saa tapahtua. Jos tulevan vuokraemännän katse olisi hetkeksikään herpaantunut, olisin siepannut avaimet ja linnoittautunut parvekkeelle ja uhannut tehdä epätoivoisen teon. Olisikohan se tehonnut? Luultavasti ei. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa.

* * *

Puhelin soi muuten aamulla klo 07.15. Tiedätte suhtautumiseni aamuihin. Kukas muu siellä on kuin iskä, joka kysyy: "Ootko jo koiran kanssa lenkillä?" No en tod. Olen lomalla, senkin sadisti. No, onpahan tälläkin lomalla tullut kerran herättyä aikaisin.

Ei näkynyt napattavia matoja.

7 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Ihan kuin täällä olis kans jonkinlaista asuntokuumetta havaittavissa. Mulla on tarkka mittari eikä se voi olla väärässä!

Jenni kirjoitti...

Sun mittarin ei edes tarvitse olla kovin herkkä... On pelottavaa, että ihminen voi saada kicksejä esimerkiksi kaakeleista!

Anonyymi kirjoitti...

kokemuksesta voin sanoa, että matoja löytyy vielä iltapäivälläkin.
nimim. myöhäisherännäinen onkija

jos uhkailet sitä (vuokra?)emäntää vaikkapa amerikkalaisella menestysoppaalla tahi sitten kafkalla jos hän ei ole erityisen kirjallisuusystävällistä lajia? (voit vaikka lukea muodonmuutosta kovaan ääneen iltaisin ikkunansa alla.)
-strangelove siis-

Jenni kirjoitti...

Hohoo, kolkkoa naurua, sainhan mieheltä joululahjaksi tukun Kafkan novelleja, hohoo... Täältä tulee Gregor Samsa, sanoinkuvaamaton syöpäläinen!

Akbsudav!

Piikkari kirjoitti...

Jumalauta, sitten kun omat lapseni ovat omillaan, soitan heille JOKA AAMU jumalattomaan aikaan että onko tyyny hyvin. Tiedoksi.

Tassu kirjoitti...

Mikäköhän se juttu on, että vanhempien (vaikka oikeasti aikuistenkin lasten vanhempien) pitää jatkuvasti tarkistaa, että jälkikasvu hoitaa elukkansa ja muutenkin asiansa kunnolla. Oma äitini varmistelee myös aika ajoin, onhan koira varmasti päässyt ulos, ja lenkkeileehän se tarpeeksi, ja syökö se riittävästi. Vastaus kaikkiin on kyllä, mutta sama vastaus se olisi, vaikka sitä ei puhelimitse jatkuvasti tiedusteltaisikaan.

Tuo ajankohta oli kyllä epäinhimillinen!

Jenni kirjoitti...

Ei kun iskällä oli se käsitys, etten ole vielä lomalla, ja normi työpäivinä olen tosiaan ennen seitsemää ulkoiluttamassa Väinöä, siksi hän soitti niin aikaisin (ihan muuta asiaa, kuin sitä ulkoilutusta)...