maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Kaikki haitallinen pitää kieltää

Jos Päivi Räsänen on kerran sitä mieltä, että alkoholin mainonta tulisi kieltää "vakavien kansanterveydellisten haittojen ehkäsemiseksi" (mm. Hämeen Sanomat 25/6-06) niin minun mielestäni:


-Myös halpojen sähkökitaroiden mainostaminen ja myyminen pitäisi kieltää, koska taitamaton sähkökitaransoitto voi aihettaa vakavia kuulovammoja, virheasentoja, jännitystä niskassa ja taipumusta uskotella, että kaikkien sisällä asuu pieni Jimi Hendrix. Musiikki on ylipäätään pahasta, koska se rasittaa äänihuulia ja naapuria.

-Olen ehdottomasti sitä mieltä, että esiaviollisia seksikuvauksia sisältävä kirjallisuus pitäisi kerätä kasaksi ja polttaa, koska seksikirjojen lukeminen voi aiheuttaa kiihtymystä ja sopimattomia ajatuksia. Varsinkin hyvät eroottiset romaanit pitää kieltää ja ellei, niin niiden kanteen on liimattava varoitustarra.

-Päivi Räsästä pitää kieltää käyttämästä nuorekkaita vaatteita julkisilla paikoilla, koska hyvännäköisenä esiintyminen voi aiheuttaa mellakoita. Oikeastaan olen sitä mieltä, että hyvännäköisyys tulee kieltää. Erityisen huolissani olen alaikäisistä, joita pidän kosmetiikka- ja muotiteollisuuden keskeisenä kohderyhmänä. Esimerkiksi vaatemainoksissa hyvännäköisyys esitetään osana nuorten menestykseskästä elämää. Terveyshaitoista varoittava etiketti vaatteen niskalapussa jäisi tehottomaksi, jos hyvännäköisyyttä pidettäisiin myönteisenä ilmiönä [Räsänen painanee muuten 38kg, ja siihen on laskettu mukaan mascara, kaksinaismoralismia?? Ei KAI. Mainittakoon myös, että ennen syömishäiriötään Räsänen oli jotain hieman yli 50-kiloinen läski].

-Edelleen olen sitä mieltä, että tyhmyys pitäisi kieltää, koska tyhmyys aiheuttaa 98% maailman ongelmista. Erityisen vaikeana asiana pidän sitä, että ihmiset saavat vapaasti levittää tyhmiä mielipiteitä, tyhmiä artikkeleja ja julkaista tyhmiä nettisivuja. Sopiva rangaistus tyhmyydestä ja sen julkisesta levittämisestä on vaikkapa kaksi vuotta kestävä yhdyskuntapalvelu. Tyhmyyden kieltämisen myönteisiä seurauksia olisi esimerkiksi: silmittömän juopottelun ja tupakin polton loppuminen. Verenpaineeni laskisi normalille tasolle. Myös työttömyys loppuisi ja Seitsemän päivää ei enää ilmestyisi.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ah, minäkin niin rakastan tuota räsäsen päiviä. hänen esiintymisensä julkisuudessa on vakava terveyshaitta, koska ainakin minun veren- sekä aivopaineeni nousu on sitä luokkaa, että oksat pois.

eläminen on varmasti haitallista, koska se johtaa väistämättä kuolemaan. moni on kuollut sänkyynsä ja varmasti ainakin yhtä moni sairaalaan, joten nuokin paikat lienee syytä kieltää.

päivillä onneksi on aina näitä hyviä ideoita, joilla maailmasta tehdään parempi paikka. kenties heteroliitotkin olisi hyvä kieltää sillä perusteella, että kaikki heterot eivät halua naimisiin. (vrt. em. henkilöttären perustelu homoliittojen kieltämiseen.)

päivin kanssa samalle viivalle yltävät vain activia-mainos, herra halme ja jäätelökesä-kappale.
-strangelove-

Jenni kirjoitti...

Paitsi että jäätelökesä on hyvä piisi:D Mutta jos vielä kerrankin kuulen Lea Lavenin "Tumman naisen" joudun ampumaan itseäni käsiaseella päähän.

Mielestäni avioliitot ylipäänsä tulisi kieltää korkean eroriskin vuoksi. Ja lisääntyminen se vasta pitäisikin kieltää, koska lapsista kasvaa sellaisia porttoilevia ylipainoisia juoppoja kuitenkin...

Petja Jäppinen kirjoitti...

Itse asiassa. Omaiseni jotka palvelevat yhteiskuntaa eri puolilla lain ja oikeuden palveluksessa, ovat kiinnittäneet huomioni seuraavaan seikkaan; suurimmalla osalla Suomessa murhasta istuvista vangeista on kristillinen perhetausta ja monasti myös isovanhemmat ja niitten vanhemmatkin ovat olleet kristittyjä.
Samoin kristityt ovat levittäneet ihmiskunnalle vaarallista oppia, jonka mukaan heidän on mentävä ja lisäännyttävä, vaikka yhteiskunnan kehittyessä kristittyjen oppien seuraaminen on vähentynyt, tiedän minäkin kristittyjä perheitä joissa saattaa olla 7 lasta.
Tästä syystä voitaisiin kierre katkaista ja viimeistään kouluterveydenhoidon tehtävänä olisi steriloida kristillisyyteen taipuvaiset koulukkaat.

Jenni kirjoitti...

Haha, itse kyllä olen käsittänyt tuon lisääntymisen lähinnä kritstinuskoon uudestisyntyneiden lisääntymisenä, en oikeiden vauvojen tekemisenä... Kristinuskoa voidaan tulkita niin kovin monella tavoin. Usein päin helvettiä:D

Anonyymi kirjoitti...

minäkin jo meinasin aiemmin ehdottaa tuota sterilointia noin tyhmyyden ennaltaehkäisynä. mutta olisiko se hieman liian 40-lukulaista? tai miten olisi jälki-abortti...
-strangelove-

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako noista poliitikkojen kommenteista edes ottaa verenpaineen nousua...? Ei sitä taida muillakaan aina mennä Päiviä lujempaa.

Monesti kommentit saattavat olla myös väärintulkittuja. Kannattaa ottaa yhteyttä Päiviin ja kysyä mitä hän ajaa takaa ja miksi. Tiedä vaikka näkökulma avartuisi! :)

- Anna

ps. viittaamineen Päivin painoon meni kyllä sinne 7-päivää osastolle

Anonyymi kirjoitti...

oho, sori, jäikin huomaamatta tuo ironia tuossa "paino"-kohdassa :)

lieventää huomattavasi vaikutelmaa ;)

- Anna

Piikkari kirjoitti...

Tumma nainenhan on laatumusiikkia Jäätelökesään verrattuna! Kiesus.

Minä haluaisin kieltää käsiaseet ja puutarhapalstat.

P.A.Jäppinen kirjoitti...

Mä haluan käsiaseen, siltä varalta että joku soittaa puutarhapalstallaan hanuria.

Saara kirjoitti...

Toisaalta kuka niitä mainoksia muutenkaan jaksaa. Riitta Väisänen kuolaamassa ylinautinnollinen ilme kasvoillaan "parasta mitä tiedän" jonkin liköörin perään. Menestyviä miehiä viskipaukkujensa kanssa kyttäämässä kauniiden naisten peräpäitä... no, tupakkamainoksiakaan ei kukaan kai kaipaa.

Se on kyllä ihan hauska "käyt sä usein täällä", mutta ylipäätään mainokset pitäisi kieltää ja huonot mainokset eritoten verenpaineen nousun vuoksi. Surkeita mainoksia löytyy just niiltä alueilta, jotka ovat yhtä vaarallisia terveydelle kuin käsiaseet ja se uusin kesäbiisi... herranjumala.

Jenni kirjoitti...

Ah tunteen paloa. Kielletään siis huonot mainokset, kesähitit ja hanurit noin alkajaisiksi:D ELI: ihmisiä ei voi suojella heidän omalta tyhmyydeltään. Riitta Väisänen ja kahvilikööri menee kyllä farssin puolelle. Siitä ei puutu kuin haikea hanuritunnari. Hei! Ei ammuta toisten blogeissa!