perjantaina, toukokuuta 12, 2006

Jemoryn kauheus ja hirveys -numero

Tiesin, että vastahakoisuuteni autoilla kaupungissa johtui jostakin todellisesta syystä! Minulta puuttui kaksi asiaa: käytännölliset sandaalit ja tarvittava itsehillintä kenkäkaupassa.

Minulta puuttuu edelleen nuo kaksi asiaa sillä erotuksella, että minulla kuitenkin on kahdet uudet kengät.

Olen vältellyt kenkäostoksia milloin milläkin verukkeella ja yrittänyt suggeroida itseni maalaisjärkevään mielentilaan, jossa on mahdollista hankkia jotain korkkipohjaista ja matalaa. Ehkä birkenstockit tai eccot. Kaupunkiin päästyäni ajauduin tietenkin sellaiseen pelottavaan loppuunmyyntiin.

Kaikki muuttui oudon usvaiseksi.

Muistan sanoneeni myyjälle: "Hetkinen, menen ja teen väkivaltaa pankkiautomaatille" (Visa electron ei edelleenkään käy minnekään). Kun usva haihtui, seisoin liikeen ulkopuolella. Aurinko paistoi luonnottoman kirkkaasti ja kaikki äänet tuntuivat tavattoman voimakkailta ja teräviltä.

Tajusin hätkähtäen kantavani muovikassia.

3 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Hahaa! Tuttu viilinki erityisesti juurikin kenkäkauppailun jälkeen. Kenkiä on, muttei yksiäkään järkeviä ja asiallisia liikkumiseen soveltuvia jalkineita. En tiedä, uskallanko enää tälle sesongille käydä yrittämässä sellaisten hankintaa. Mukavaa, että samasta kärsii Joku Muukin :-)

Anonyymi kirjoitti...

yllättäen löysin kauniit ja sirot kengät, joilla on vielä lisäksi hyvä kävellä... mutta ne ovat tietysti sitä kallista Va.....d merkkiä, maksoivat siis PALJON
- Anna

Jenni kirjoitti...

Yllätyksekseni nuo sandaalit ovat olleet mukavat. Niistä toisista, jotka näin meidän kesken ovat mustat stilettikorkoiset avokkaat, en ilkeä edes kuvaa laittaa, siksi kaukana ne ovat niistä ergonomisista birkenstockeista.

Anna: mulla on V....d:in ballerinat, joihin en ole täysin tyytyväinen: ne painavat edelleen jalkapöytää ja lisäksi kanta on löystynyt niin, että se lonksuu kävellessä.