torstaina, joulukuuta 08, 2005

mrs.jekyll@prague.ck

Eufemia hivenen kummasteli kommenttiosastolla suhtautumistani pettämiseen, ärsyyntymiseeni siitä, että ihmiset suhtautuvat pettämiseen eri tavoin. Suhtaudun kaikenlaiseen pettämiseen ja petollisuuteen samalla tavoin ja se tapa on jyrkän tuomitseva. Jos ystäväni tai puolisoni tai sisareni pettäisi minut jollakin tapaa, olisin varmasti raivoissani ja surullinen. Eikä petoksen tarvitsisi olla seksisuhde kolmannen osapuolen kanssa. Ja Ei, En ole mustasukkainen ystävieni ja sisarusteni seksisuhteista elleivät ne tapahdu mieheni kanssa, mitä Ei tapahdu. Siis ikinä. Ja jos tapahtuisi niin olisin jyrkän tuomitseva. Meneekö tämä sekavaksi?

Ehkä se johtuu siitä että olen mennyt vanhanaikaisesti ja romanttisesti ja kristillisiveellisesti ja salaa naimisiin ja palannut juuri häämatkalta Prahasta.

Ja jatkossa minusta tulee mustasukkaisessa punaisessa usvassani Vituksen katedraalin vedensylöksijäin kaltainen piru & perkele. Vahdin ukkoani kuin haukka, eikä hän tule ilman lupaa puhuman edes postinkantajalle. [Mielipuolista naurua ja vihkisormuksen kiihkeää hipelöintiä.]

18 kommenttia:

Eufemia kirjoitti...

Onneksi olkoon!!

Kuulostaa hauskalta, erityisesti tuo "salaa" ja vihkisormuksen kiihkeä hipelöinti.

(Enhän minä muuten pettämisen hyväksyttävyydestä ole sanaakaan sanonut. En siis sanonut, että "ihmiset suhtautuvat pettämiseen eri tavoin", vaan että ihmiset määrittelevät pettämisen eri tavoin, pitävät petoksena eri asioita. Kunhan punainen usva hieman hälvenee, huomaat kyllä eron. Siiheksi, nauti!)

Kari Klemelä kirjoitti...

Kaikkea hyvää teille kummallekin toivottaa omilta ja puolisonsa sukulaisilta ja ystäviltä salaa ja romanttisesti Kuala Lumpurissa v. 1989 vihille mennyt, omasta ja aina vain saman vaimonsa puolesta

mea kirjoitti...

Onnea rutosteen. Kuulosti muuten pelottavalta tuo "Vituksen katedraalin vedensylöksijäin kaltainen piru & perkele". Mies lukenee ja ottanee vaarin.

Anonyymi kirjoitti...

onnea :) kukaan muu ei olisi osannut pukea tätä uutista yhtä ilahduttavin sanoin... olenkin miettinyt mihin oikein katosit ja kaipaillut tekstejä jemoryyn. poissaolo annettakoon anteeksi.
-strangelove-

Saara kirjoitti...

Kerta kaikkiaan. Ei tulisi mieleenkään pettää sinua. Onnittelut.

Kirsti kirjoitti...

No jopas jotakin. Kerta kaikkiaan onnea!

Jenni kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Tällä ollaankin ihan soikeanmuikeina ja salanaimisen hämäysoperaatiokin onnistui miltei agenttityyliin.

Suosittelen naimisiinmenoa ja Prahaa:)

Hyvärinen J. kirjoitti...

Onnittelut vanhanaikaisesta, romanttisesta ja kristillissiveellisestä ratkaisusta myös täältä naapurikylästä!

Mikko kirjoitti...

Hoo, onnea! Praha on hieno paikka, ja varmasti oivallinen ympäristö salanaimisiinmenolle.

Anonyymi kirjoitti...

Hih-hei, mahtavaa. Ajattelinkin, että kyll'on perusteellinen loma, kun ei mistään nettikahvilasta mitään vähääkään kirjoiteta. Mutta siis. Hyvillä mielin päivityspuute unohdetaan.

-Laura

Anonyymi kirjoitti...

Ja ai niin, sitä onneakin vielä ;)

-Sama

A kirjoitti...

Onnea täältäkin päin! Praha on todellakin hieno paikka, ja Mikon tavoin arvelen, että hyvä paikka salaa naimisiin menolle. Wau. Onnea siis teille molemmille!

Jenni kirjoitti...

Tai salaa mentiin Suomessa naimisiin ja sukulaisten shokkia pakoon Prahaan, kun tieto putosi postilaatikkoon, olimme miellyttävästi kittaamassa olutta Vanhassa kaupungissa... Ehdoton joulunaluskaupunki kaikille meille, jotka haluavat lasista puhallettuja ja hileellä kuorrutettuja kuusenkoristeita.

Nimimerkki: "kaksi pöllöä ja maisemapalloja ja kullanpunainenkäpy".

Jenni kirjoitti...

Ainiin naapurikaunpungin Hyvärisen J. lähetän projektin loppuraportin sähköpostilla alkuviikosta.

Veloena kirjoitti...

Teikäläinenhän hurjaksi tempautui! :D Onnea täältäkin suunnalta!
Joulukoristeiden kimmellystä!

Hyvärinen J. kirjoitti...

Tiedän kyllä olevani ilonpilaaja, mutta tämä oli kaiken huippu.

Ajatelkaa nyt. Meitsin pärstä vilahtaa, ja juttu siirtyy romanttisesta sormuksen ihailusta ja reipashenkisistä tuoreen aviomiehen kyykytyssuunnitelmista projektiraporttiin. Siis projektiraporttiin?

Menen kellariin häpeämään ja esitän hartaan toiveen, että rouva ei stressaa itseään ainakaan millään projektiraporteilla, vaan keskittyy elämän tärkeämpiin asioihin.

SusuPetal kirjoitti...

Onneksi olkoon! Prahan tumma olut tehköön rakkautenne yhtä voimakkaaksi!

Jenni kirjoitti...

Kiitos Hyvärinen! Rouva työnarkomaani taitaakin nyt ottaa sen pienen iltabeherovkan ja arkihuolensa kaikki heittää sekä ihailla uusia böömiläisiä joulukoristeitaan miellyttävässä udussa & usvassa:)

Ps. Voit jo tulla pois sieltä kellarista, kylmääkin siellä varmaan on ja kosteaa.