maanantaina, lokakuuta 10, 2005

Kirjastonhoitaja revittelee lomallaan

Tunnen kalvavaa syyllisyyttä, etten jaksa lukea kirjoja alkukielisinä (käytännössä englanniksi tai ruotsiksi, koska en koskaan oppinut kunnolla ranskaa), mutta nyt LOMALOMALOMALLANI lainasin kirjastosta Louisa May Alcottin Little Women'in.

Joko huomasit, mikä tässä kuvassa on vikana? Ajattelet, että saakeli, miten säälittävä tyyppi roikkuu lomalla työpaikallaan? Hankkisi nyt edes ihan pikkuisen elämän itselleen: sellaisen edullisen ja helppohoitoisen. Don't you have a home to go to?

Hahaa, ähäkutti, en ole käymässä omassa kirjastossa, vaan eri paikkakunnan kirjastossa. Se on ihan eri asia, kaikki on hyvin, minä olen normaali ja rentoudun työasioista, mitä nyt annan ihan vähän kirjavinkkejä tutulle ja kyselen seutukuljetusten toimivuudesta siinä lainatessani...

* * *

Okei, tämä on säälittävää. Virkailija tietää minun olevan töissä kirjastossa ja katselee minua oudosti. Säälii. Keskityn nyt lomalomalomabamalamaan ja menen kotiin ja teen jotain normaalia. Katson tositelkkaria. Lehdissäkin sanottiin, että jossain isoveli-ohjelmassa tyypit ovat toistuvasti paritelleet keskenään. Ei kai sitä nyt kuvattu? Herramunjee. Taidan kuitenkin ensin mennä kirjaston lehtienlukusaliin vähän lueskelemaan.

Ei kommentteja: