keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Juku

Voi jummi miten helppoa ja vaivatonta! Tekisi mieli esittää musiikaalikohtaus, kuin taannoisessa kilpailevan palveluntarjoajan mainoksessa tai ainakin laulaa hiljaa, haikealla äänellä, jäähtyvän kahvin ääressä, keittokomerossa sen uuden Kari Tapion hitin kertosäettä "Oisin tyytynyt vähempääkin."

Siis meillä on nyt INTTERNETTI, toimitusaika vaivaiset kahdeksan viikkoa, neljä puhelua ja ainoastaan yksi hukattu päivystyspäivä. Kiitos Sonera!

Nyt Jemory päivittyy joka neljäs tunti. Päiväkirjaan tulee erikseen "työ" ja "huvi" -palstat. Töiden jälkeen kirjoitan nuorison uusista metkuista (pikku herrantertut kostivat tänään ulosheiton räkimällä kirjastonedustan niljakkaaksi, moisen limanerityksen vuoksi menisin itse nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille) ja illalla, kodikkaasti ennen nukkumaanmenoa, arjen pienistä ihmeistä (kuinka tehdään tomaattista torvisienipastakastiketta ilman, että se muistuttaa runsasta kuukautisvuotoa?).

* * *

Muistaessani vaadin sinua menemään kirjastoon ja lainaamaan Gaimanin Coraline varjojen talossa -teoksen, jos et ole sitä vielä tehnyt. Kirja on pelottavin, koskaan lukemani kirja. Lapsille suunnattu kauhu on osuu lasta suoraan aivoihin ja aikuista suoraan vyön alle. Välillä minun pitää nousta seisomaan ja puistattelemaan ja huutamaan hyvin monta kertaa "hyi".

Kyseinen teos on ilman muuta se kirja, jonka olisin halunnut kirjoittaa itse.

Hyi.

1 kommentti:

Kitsune-san kirjoitti...

Oon lukenu Coralinen, se on mainio.