maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Mistä tietää, että on osallistunut melko moneen kokoukseen ilman asianmukaisia rokotuksia?

Välillä minusta tuntuu siltä, että Joku näkee oikeasti vaivaa sen eteen, että pystyy pitämään minut niin läpitunkemattomassa informaatiopimeydessä. Voi kuvitella, miten neuvottelut keskeytetään ja paperit sujautetaan kirjoitusalustan tai sanomalehden alle kun ---suhinaa--- Jenni tulee... Ehkä nähtäväkseni jätetään vain merkityksettömien ja harhaanjohtavien tapaamisten päivämääriä! Saan lumesähköpostia ja näkymätön käsi ohjaa minut kevyen luokan kissanristiäisiin sillä välin, kun Kulttuuri- ja Sivistysammatillinen isovelikoneisto päättää, toteuttaa ja resurssiohjaa. Ehkä tämä on Salaliit

* * *

Pimpelipom! Täällä kukkahattutäti-käsinukke kertoo teille, mitä kaikkea kivaa me voidaan askarrella, jos vaan ollaan kaikki kavereita ja tehdään vapaaehtoista kulttuurityötä! Sanotaampa se ihan yhteen ääneen: "kulttuurityö", ei lapset, ottakaa se sana "vapaaehtoinen" mukaan, ja kaikki yhdessä:
"VAPAAEHTOINEN KULTTUURIYHTEISTYÖ"!

Voi jee miten kivaa, niin kivaa, ettei mulle tarvitse edes maksaa!

* * *
Nyt menen syömään ja syötyäni menen puutarhaani ja otan viikatteen ja teen vähän alueparannustoimintaa sponsorisopimuksella. Ja sitten menemme yhteistyökumppanini kanssa tykyiltaan laatimaan pitkäkestoisen yhteityöprojektimme infrastruktuuristrategiaa.
Tarttis nääs duunata meille pirtti.

Ei kommentteja: