lauantaina, marraskuuta 20, 2004

itä piste suomi at nalkki piste fi

Voi olla, että kuljetusalan lakon laajetessa, jään nalkkiin tänne Itä-Suomeen.

Mitä se merkitsisi? Puhuisin viikossa savoa huomaamattomalla vieraalla korostuksella. Alkaisin harrastaa hiihtämistä, koska täällä on talvisin lunta. Hiihtolenkin jälkeen söisin siivun kalakukkoa ja katselisin, kuinka närhet repivät talipallon neljään osaan ja kuljettavat palaset kuusikkoon.

Mies tulisi käymään neljä kertaa vuodessa (jouluna, juhannuksena, syyspäivän- ja kevätpäiväntasauksen aikaan ja toisi tietoja ulkomaailmasta, lehtiä, säilykkeitä, länsikahvia ja länsimakeisia).

Hengailisin paikallisessa kunnankirjastossa, kunnes he sallisivat minun hyllyttää palkatta, terapiamielessä.

Voisin vihdoin aloittaa käsityöharratuksen, koska itäsuomalaisista liikkeistä löytyy hurjan värisiä villalankoja. Aniliinia, tummaa oranssia, sellaisia vihreän sävyjä, joita ei esiinny vapaana luonnossa. Oletettavasti vanhaa varastoa, jonka en soisi ehtyvän.

Hankkisin maisemanhoitolehmiä pitämään maisemat avarina. Ostaisin enstex-pilkkihaalarin ja käyttäisin sitä kesät talvet. Hankkisin maisemanhoitolehmien navettaan rokotettuja, madotettuja ja leikattuja navettakissoja, jotka saisivat loikoilla uuninpankolla ja söisivät lihakeittoa.

Ajaisin moottorikelkalla kauppaan.

Ei kommentteja: