maanantaina, tammikuuta 11, 2010

Common SherlockHidas aamu. Väne sai rokotuksen, eikä edes huomannut pistosta, koska ulvoi operaatiopöydällä aussinartun perään. Kävelin metsässä, asioin kirjastossa, kuin asiakas.

Sitten tulin kotiin ja sain raamatullisen Pentti Linkola -kohtauksen roskiksilla, kun joku imbesilli olil tyhjentänyt koko asuntonsa roskapusseihin, survonut paskansa kahteen sekajäteastiaan (pussillinen vihreitä omenoita, litistämättömiä ja huuhtomattomia tölkkejä, paskaruokakääreitä, papereita, reppu...)  ja houkutellut paikalle kiljoona haaskalintua, jotka pitivät fiestaa repimällä pusseja ja levittämällä niitä pihaan. Sakkoja sellaiselle, joka ei kykene kierrättämään omia paskojaan!

Siivosin osan, mutta se ei auttanut kauan. Hallituksen pj oli siivoamassa myöhemmin lisää ja kävin ulkona ainotossuissani karjumassa, että eikö näitä paskanlevittäjiä voida jumalauta sakottaa! Että kehtaavat panna viimeisillään raskaana olevan ja selkävaivaisen eläkeukon (viimeistä en sanonut ääneen) siivoamaan sontiaan, fakin fakin fak fak. Lietsoin pj:n soittamaan isännöitsijälle. Lisäksi avasimme pari pussia saadaksemme selville ympäristörikollisen identiteetin.

Nyt olen taas rauhallinen hausfrau ja menen valmistamaan kasvismakaronilaatikkoa töistä palaavalle Ukkoselle ja istuskelen keittiössäni nenä ikkunassa ja beretta suolapanoksilla ladattuna tarkkailemassa mahdollisia ympäristörikollisia ja muuta alhaista ainesta, joka voi vahingoittaa taloyhtiön rauhaa.

Minä olen laki.

Ei kommentteja: