maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Ei se mitään. Lunta tupaan vaan.

Keikuin eilen tikkailla ja koputtelin kynnellä laipon lohkeilevaa maalia. Ei olisi pitänyt, sillä katosta rojahti alas sellainen kämmenen kokoinen laatta. Diagnoosini on, että taas on kädettömät päässeet touhuamaan lateksin kanssa. Ei se mitään. Mulla on siikli.

No ei siinä vielä kaikki, pää alkaa olla kuin Haminan kaupunki. En nukahda, jos nukahdan, sätkin hereille, jos nukahdan toisen (tai viidennen) kerran, näen painajaisia. Jos nukun pitkään ja hyvin, aurinko paistaa, kuu on vesimiehen huoneessa ja päätä uskaltaa kannatella pystyssä, tulee jostakin jokin kohtalon f*ckin' sormi ja antaa luunapin. Ei se mitään. Mulla on lääkkeet kohdallaan.

Mutta se ottaa päähän, reisi-pakara-alueelle ja taipeisiin, että atoopikon iho muuttuu pitkistä, rentouttavista löylyistä, talvesta ja stressistä hilseileväksi, muhkuraiseksi ja verestäväksi kynnöspelloksi. Kutina on luissa asti. Haluaisin raapia taipeita teräsharjalla, ranteita juuriharjalla ja sääriä juuresharjalla. Silmäluomessakin on ihottumaa! Mutta ei se mitään. On mulla tätä ihoa.

Uusin diagnoosi kuuluu muuten niin, ettei ole kaikki muumit laaksossa. Aika hyvä.

10 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ei oo kaikki hiilet grillissä. Ei oo akku täydessä latingissa. Ei oo kaikki konvehdit rasiassa. Ei oo kaikki piuhat pohjassa.

No niin.

kati kirjoitti...

Henkilökohtainen suosikkini on tällä hetkellä "soutaa yhdellä airolla".

Anonyymi kirjoitti...

"No ei siinä vielä kaikki, pää alkaa olla kuin Haminan kaupunki. En nukahda, jos nukahdan, sätkin hereille, jos nukahdan toisen (tai viidennen) kerran, näen painajaisia."

Tuo on kamalaa. Olin tuollainen ennenkuin päätin sanoa itseni irti. Paitsi etten nähnyt aivan kauheasti painajaisia nukkuessani, lähinnä valve-elämä alkoi tuntua sellaiselta silppuisen unen ja stressin takia.

Nyt on, ainakin toistaiseksi, kaikki muumit laaksossa!Itseasiassa on sellainen olo, että olisi saanut kaupan päälle bonusmuumin.
Voimia, Jenni! Unihommeliin ja atopian kanssa elämiseen. Ja kaikkeen muuhunkin, tietenkin!

Rappiotäti

Jenni kirjoitti...

Soutaa yhdellä airolla on kyllä hyvä. Talviurheilumuunnelma syntyy ketterästi ja kuuluu: "hiihtää yhdellä suksella" vaikkakin yhdellä suksella voi edetä myös suoraan.

Rappis (oi saanhan kutsua Sinua Rappiksesksi?), bonusmuumi kuulostaa kyllä varsin tavoittelemisen arvoiselta tilalta:D Vau.

Anonyymi kirjoitti...

Pääasia ettei ole ole kuin Nokian kaupungilla eli tulo- ja menoröörit sekaisin..

bert kirjoitti...

Minä olen raapinutkin atooppista ihoa luonnonharjas-hiusharjalla, ja aah että se osaa olla ihanaa, eikä se ees vahingoita nahkaa niin paljon kuin kynsiminen. Mutta pääosin viime aikoina kyllä atopia on pysynyt kurissa, varmaan siksi kun oon siirtynyt syömään paljon voita. (Se auttaa ihan tutkimustenkin mukaan.)

-R- kirjoitti...

Musta "ei ole kaikki ismot kasinolla" on kans aika rimmaava :D

Markka kirjoitti...

Ei oo kaikki inkkarit kanootissa.

Jenni kirjoitti...

Ismot ja inkkarit, joo-o. Jälkimmäisellä olen ilmoittanut työkavereille saikusta:D

Luonnoharjasraavinta kuulosta tai-vaal-li-sel-ta! Aah...

Tillman kirjoitti...

Minulla on ollut lepakoita kellotapulissa kohta kymmenen vuotta.

Noin nerokasta en itse voisi koskaan keksiä, mutta Herra nimeltä Kurt Vonnegut osasi kyllä.

Hokkuspokkus on kirja ja uskon, että teiltä löytyy .....

Jaksamista