maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Viikkosuunnitelma ja mietiskelyä kahvin ja suklaan terveysvaikutuksista


Miksi viikonloput menevät niin nopeasti? Juon aamukahvia ja yritän palata tauon jälkeen käsikirjoituksen pariin ennen töiden lähtöä. Ei se kai huono ole, se on vain hajalla eikä tunnu omalta (story of my life).

No kahvi on ainakin hyvää. Iso ja ruma kahvinkeitin on siirtymässä pysyväissäilytykseen verkkokomeroon. Keitän kahviveden vedenkeittimellä. Löysin kirpputorilta vanhan Melittan suodatinsuppilon, joka asettuu kököttämään kivasti kupin päälle ja vie tilaa yhden koukun verran hellan päällä riippuvasta tangosta, mutta miksi, oi edellinen asukas, se on hellan päällä, niin että tankoon ripustetut gearit keräävät kaiken rasvatöhkän? Ostan nykyisin vain tummapaahtoista kahvia. Parisien taitaa olla parasta, mutta ostelen tarjousmerkkejäkin. Nyt kahvipurkissa taitaa olla jotakin ruotsalaismerkkiä ja seuraavat paketit ovat tummaa presidenttiä, eli Obamaa. Aamusuklaa on myös niin kitkeräntummaa kuin kaupasta saa. Marabou tekee 86% suklaata ja se on sopivan tymäkkää. Puolustusvoimissa oleva kaverini (oleskelee metsässä ammatikseen nuorten miesten kanssa, hmm) on aivan vakuuttunut suklaan terveysvaikutteisista psykoaktiivisista ominaisuuksista, joten miksen minäkin olisi?

Suklaa on parasta huumetta.

Viikon to do -lista

1. Kirjoita kirjas.
2. Ulkoile runsaasti.
3. Älä heittele ukkosta esineillä.

Tällä päällä ja jaksamisella siinä on jo haastetta. Hyvää maanantaita!

Ps. Meille tulee tänään töihin kaksi kirjastontätiä-setää sarjakuvavinkkaamaan viidesluokkalaisille. Aion istua eturivissä viidesluokkalaiseksi naamioituneena!

8 kommenttia:

Pilve kirjoitti...

Suklaahan on tottakai terveysvaikutteista!!! Hö! Saattaisi muuten tulla tarve poiketa kirjastossa tänään illansuussa... =) Ehkäpä nähdään siellä.. saattaisin toimittaa virkkuutkin takaisin oikealle omistajalleen.

Jenni kirjoitti...

Äh, olis ollut kiva nähdä, olin aamuvuorossa...

Jaa sinne se virkkuu jäi! Ha. Enpä ole kaipaillut:D

Pilve kirjoitti...

Kuulostellaan. Saattaisin vaikka tulla poikkeen tai vaikka ulkoileen joku ilta? En sitte päässy sinne kirjastoon minäkään ko siä sairaalassa meni tää ilta... Mut siis kuullaan. =)

markku-setä kirjoitti...

Jenni huijasi blogissa. Istuikin takarivissä ja näytti kuudesluokkalaiselta. Muuten meni kyllä ennakkosuunnitelman mukaan.

Jenni kirjoitti...

Tavoittelin sellaista uskottavaa ammatti-identiteettiä, mutta jätin irtonutturan kotiin. Tällä kertaa.

jospa kirjoitti...

Ihanaa, joku muukin käyttää termiä aamusuklaa!!! R on aina väittänyt, että sana on muka minun keksimäni eikä sellaista ole olemassa, nytpähän sain tämänkin todistettua vääräksi, hah!

(ekobiohörhökaupan luomu-inkivääri tumma suklaa kaikkein parasta, ei se jossa on hillottuja inkiväärinpalasia vaan se toinen!)

Jenni kirjoitti...

Aamusuklaa on täysin johdonmukainen nimitys aamulla nautittavalle suklaa-annokselle.

Vähän niin kuin "päivälääke" tai "yöpuku".

Pitääpä kokeilla tuota suklaasuositusta.

Polga kirjoitti...

Muista, että halvimmalla tummahkon Obaman saa Liiteristä (vihreä kaffepaketti, nimeä en muista, se halvin....) tai Risman omana merkkinä - ne on tummaa keski-eurooppalaista paahtoa ja meillä käytössä (kun Parisien on niin kallista), samalla voi ostaa sen tumman sukulaatin. Liiterissä on nyt oliko jotain yli 70 % suklaata, njam, hinta-laatusuhde sopiva!
Meillä voidaan nauttia muuten aamusuklaa, iltapäiväsuklaa ja iltasuklaa ,D