sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

Tulin, näin, mokasin

Vietimme tyypillisen päivän Turun kirjamessuilla. Haahuilimme ensin ymmyrkäisinä ympäri saleja. Sitten erkanimme: Ukkonen meni etsimään Mickey Spillanen kirjaa "Suutele minua, julmuri" (O_o) ja minä jäin tuijottelemaan julkkiksia ja toivomaan, että voisin joskus näyttää lavalla yhtä fantastiselta kuin Johanna Sinisalo.

Puoleenpäivään mennessä olimme tuhlanneet silmittömästi kaikki käteisvaramme ja yritimme vielä muka kuluttaa aikaa messuilla, koska liputkin olivat niin kalliit. Sitten annoimme periksi ja kävimme ostamassa viimeisillä roposilla ruokapuolelta limpun, spelttinäkkileipää ja ilmakuivattua kinkkua ja suuntasimme huoltoaseman kautta Wanhanlinnan nurkalle syömään eväitä.

Oletteko muuten ruokamessuilla törmänneet rohmuporsaaseen, joka kiertää järjestelmällisesti ständit ja kahmii suuhunsa mekaanisesti kaikkea tarjolla olevaa, eikä osoita mitään kiinnostusta näytteilleasettajiin? Tarkoitus on selvästi täyttää maha ilmaisilla näytteillä. Parhaassa tapauksessa rohmuporsas kouraisevat annoksensa niin, että onnistuvat lääppimään kaikkia tarjottimella olevia leipäkuutioita. Teki mieli napauttaa näpeille.

Ei kommentteja: