tiistaina, syyskuuta 23, 2008

Toivekuvassa lenkkaritLempiasu kuvattu vanhan, epätarkan peilin heijastuksesta. Jep. Ninja. R-collectionin hupparipuku ja puffi. Näissä viihdyn kaikkein parhaiten.

 


Kuvatoiveita täytetty. Kollaasista voi bongata kirjahyllyn, lenkkarit ja henkilökohtaisen valmentajan (Honey face's Braveheart Rose). Siellä on myös aamusivujen kirjoituspaikka = tärkeä paikka keittiössä (koska siinä kirjoitan JA juon aamukahvin) sekä kuva tekeytymässä olevasta kriikunalikööristä ja omenasta. Jälkimmäiset ovat tärkeitä siksi, että ne edustavat sadonkorjuuta. Itse poimittu ja kasvatettu tekee hyvää, mielellekin.

Fäshöntoive ja loput keittiötoiveet ovat vielä ainakin täyttämättä, mutta minulla ja Gunvaldilla on aikaa.
Posted by Picasa


13 kommenttia:

peeÄR - mies kirjoitti...

Kukaa toi juippi o?

MissJenny kirjoitti...

LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.

Joo ei mulla muuta. Kiitos kollaasistakin.

Jenni kirjoitti...

Ha haa, "Juippi" on "Gunvald". Mikael Persbrandt, joka näyttelee Sjöwall-Wahlöö -dekkareihin perustuvassa Beck-sarjassa Gunvaldia.

Jenny: NiinPÄ.

minh kirjoitti...

Haa! Petomaista rakkautta on kirja, joka on minulta kadonnut taivaan tuuliin jo vuosia sitten, mutta joskus muistelen sitä, kun se oli niin hyvä. Miten se on sulle joutunut? :)

Raivoava Gunvald on hellyyttävä.
-minh-

Jenni kirjoitti...

Petomaista rakkautta on divarista. Se on kumma teos friikkisirkuksesta, päähenkilönä pienikasvuinen albiinonainen, joka rakastaa palvoen dalidomi-veljeään, hyljepoikaa... Voisin ehkä luopua teoksesta, tuon sen johonkin miittiin tai vapautan sen bookcrossaukseen.

Juuri kun pääsin ninja-puvussani ulos jouduin ninja-tehtäviin: soitin ambulanssin nuorelle miehelle, joka oli kaatunut asfalttiin ja jonka korvasta tuli pulppuamalla verta. Asfaltilla oli iso läikkä verta, joka oli kuin elokuvista. Kaveri oli ihan sekaisin ja jouduimme pitämään häntä maassa, ettei hän teloisi itseään pahemmin. Ambulanssimiehet hätistelivät mut pois, pääsin ehkä sadan metrin päähän ja purskahdin itkuun.

Voi luoja, mikä päivä.

kukkis kirjoitti...

Piti vain tulla kiittämään kuvista ... mutta voi kamalaa! On hirveää, kun joutuu näkemään ihmisen pahassa hädässä. Eilinen oli kyllä melkoinen päivä.

Heli kirjoitti...

No huh! Ikävä tapaus. Olin aikeissa kommentoida, että "Gunvaldin" uusi tv-sarja alkaa tänään klo 21.30. Voitais pitää joku keskiviikko pyjamabileet pohjoismaisella teemalla tässä syksyn mittaan, kunhan torstaiksi osuu iltavuorot. ;) P.s. Ihania kuvia!

Jenni kirjoitti...

Kiitos myötätunnosta. Tajusin jälkikäteen, miksi jouduin itkeskelemään. Ajattelin siinä tilanteessa, että nyt tämä mies kuolee ja minä voin vain pitää häntä maassa, mutta muistin sen vasta jälkeenpäin. Toivottavasti mies selvisi, ja ehkä tilanne näytti dramaattisemmalta kuin se oli.

Heli: jos sulla on laitteet, niin nauhoitatko/poltatko Gunvaldit DVD:lle, kun minä raukka olen telkkaripimennossa. Tässä tilanteessa se oikeasti harmittaa:D

Ja kiitos pyjamabilekutsusta. Ehdoton kyllä pyjamille ja Gunvaldille.

Heli kirjoitti...

Valitettavasti mun laitteet on sopivat vain katseluun. :( Pidämme siis pyjamabileet Gunvaldin kunniaksi. ;) Tapaamisiin huomenna koulutuksessa. Mitähän ne sanoisi siellä jos ehdottaisi aineistopoliittiseksi periaatteeksi, että elokuva hankitaan jos siinä on Gunvald? ;)

Jenni kirjoitti...

Periaatteesi vaikuttaa varsin järkevältä ja saisi ainakin tietyn asiakaskunnan vankan kannatuksen!

Rappiotäti kirjoitti...

Kiitos lempiasusi paljastamisesta. Oikein pätevä lemppariasu!

--KATA-- kirjoitti...

Teillä on ihanan näköistä! Jotenkin niin suomalaista...hmmm, vaikea selittää.
Gunwaldia en tunne, mutta ei kai se haittaa.

Ikävä tapaus, mies selvisi varmasti ja nyt olet pelastanut hänen henkensä!

Jenni kirjoitti...

kata: olen miettinyt sitä tyyppiä, kauheeta jos se sittenkin kuoli. Nyt en saa koskaan tietää.

Onhan meillä suomalaista:D Lundiaa ja muuta tilpehööriä. Mutta sellaisia artek-habitare-valkoista ja puuta -koteja inhoan.