sunnuntaina, syyskuuta 14, 2008

SunnuntaitaEx-kameralle, 2005 vuonna häämatkaa varten ostetulle, sattui Ukkonen. Se oli laukussa ja laukku tuolilla, mutta estikö se Ukkosta istumasta laukun päälle ja murskaamasta LCD-näyttöä?

Mitäänhän ei kannata nykyään korjata, joten rääkkäsin muovia ja nyt tuossa edessäni on Gunvald. Se on pieni ja musta ja ihana! Siihen mahtuu hirveästi kuvia ja siinä on kaikenlaisia asetuksia, joita en konsanaan tule tarvitsemaan. Virkkasin eilen Gunvaldille suojapussin ja vielä hyvässä seurassa: kollegan ja viinin kera, maha täynnä kanasalaattia. Ukkonen paheksui seurassa virkkaamista, vaikka eihän se estä ihmistä seurustelemasta. Kuvassa Gunvaldin pussukka (en nyt pysty keksimään yhtään vähemmän pikkutuhmaa eufemismia) ihan vaan siksi, että saisin kokeilla makroa.

Aion ottaa Gunvaldin kaikkialle ja kuvata joka aamu päivän asun. Eilen leikin kameralla ja kuvasin omia jalkoja. Ihmiset kuvaavat jalkojaan, kun haluavat olla taiteellisia. En ole keksinyt viimeistä itse, mutta kokemus vahvistaa väitteen.

* * *

Julia Cameronin Tyhjän paperin nautinto on muuten kaikessa amerikkalaisessa optimismissaan luovan kirjoittajan ystävä. Selainen kevyt facebook-ystävä, jonka kanssa ollaan olemisen ilosta ja huvista, ei velvollisuudesta eikä pitkän yhteisen historian vuoksi. Minh! Kiitos vinkistä!

8 kommenttia:

minh kirjoitti...

Olen varma, että Gunvald on ihana, uusi rakastettu on aina niin yhteistyökykyinen...

Cameronin kirjat on yltiöpossareita ja amerikkalaisia("ystävättäreni Sheila, neljäkymppinen viehättävä sijoitusneuvoja, on sisimmältään taidemaalari..."), niissä on hyviä ja hauskoja harjoituksia ja ne valavat uskoa tällaiseen uskottomaankin:)

Tyhjän paperin nautinto on ehkä paras, koska kirjoittaminen on niin lähellä sydäntä. Entä vieläkö Aamusivut futaavat? Minä olen kirjoittanut melkein joka aamu, tällä viikolla vain kaksi kertaa on jäänyt kirjoittamatta.
-minh-

Rappiotäti kirjoitti...

Saanko udella, tuleeko Gunvaldin nimi siitä, mistä luulen arvaavani sen tulevan;-)

Jenni kirjoitti...

Olen kirjoitellut aamusivuja hajanaisesti, mutta säännöllisesti. Joskus ne syntyvät helposti ja joskus vaivalla, mutta aina teksti lähtee odottamattomaan suuntaan. Kuinkahan hyvin sitä tuntee itsensä? Huonosti, veikkaan.

Rappiotäti: luulen, että olet saattanut arvata oikein. Gunvald on synonyymi kaikelle ihanalle;)

Rappiotäti kirjoitti...

Jag visste det:-)

MissJenny kirjoitti...

Gunvald the Camera! Supercool.. Yksi hyvin epäsäännöllinen aamusivuhenkilö ilmoittautuu ja vinkkaa lupaavan kuuloisesta programmista: http://www.telkku.com/tiedot?oid=20080924213064

Jenni kirjoitti...

missjenny: jopa epäsäännöllisestä aamusivujen kirjoittamisesta tuntuu saavan energiaa. Gunvaldin kanssa hengailu on myös terapeuttista:D

Heli kirjoitti...

Gunvald! Ihanaa! Otathan Gunvaldin neukkareille ja jaat mulle sitten kuvia?

Jenni kirjoitti...

Gunvald tulee ehdottomasti neukkareille:D