sunnuntaina, syyskuuta 14, 2008

Olen ollut leikkimässä ulkona Gunvaldin kanssa!* Jos yrittää etsiä omaperäisiä kuvauskohteita, tulee jatkuvasti otettua erikoislähikuvia mielenkiintoisista heinistä, luumuista jne. Ja sitten kotona tajuaa, miten epäomaperäistä sellainen on.

Se ei tietenkään vähennä Gunvaldin ihanuutta.


Kävimme Viialan tontilla ja keräsimme satoa. Omenoita on tullut niin paljon, että keväällä leikkaamani puuvanhukset ovat mennyttä. Toinen on revennyt halki ja toisenkin isot oksat näyttävät siltä, että ne on sahattava pois. Löysimme myös luumuja kiitettävästi ja keräsin talteen myös pihlajanmarjat, viimeiset kesäkukat ja kaksi peiliovea. Toisesta ovesta tulee työpöytä jonka ääressä sovellan Julia Cameronin oppeja ja toisesta keittiön työtaso. Työtason alle taas tulee pakastin. Ei kellään ois myyrä? Ostan myös naisten polkupyörän, jossa on mielellään leveät renkaat. Ilmaise itsesi spostilla ihmeentuntu äh gmail piste kom.

*) Uusi kamera

2 kommenttia:

minh kirjoitti...

JEAH, sisutusta! Olen tutkinut netistä tänään kaikenlaista, mm. hienoja tapetteja, nyt on iskenyt sisustusvimma, jahka tästä läävästä pääsemme pois...
Laitatko peiliovien alle pukkijalat, vai miten meinaat toteuttaa työpöydän ja keittiön työtason? Valokuvia!
-minh-

Jenni kirjoitti...

Ajattelin, että toinen pää lepäisi jonkin sokkelillisen kaapin päällä ja toiseen päähän tulisi pukkijalat, mikäli niitä saa tarpeeksi korkeana.

Isommalla ovella ei voi tehdä mitään, se on niin iso ja painava. En jaksa liikuttaa sitä yksin, kuin raahaamalla, enkä ole heiveröinen.