maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Saatan napsahtaa. Pysykää linjoilla!


Jos en hajoa keskiviikkoon mennessä, en ehkä tarvitse päälääkäriä, koska silloin olen lomalla ja saan tehdä sitä, mistä pidän eniten. Eli ajella ympäri kaupunkia Chrysler 300C:llä kireissä, jännittävissää vinyylivaatteissa, kuunnella Madonnan uusinta ja syödä molekyylikeittiöissä.

Not.

Olen perehtynyt kateviljelyyn ja se tekee minut onnelliseksi.

5 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Kate ruulaa! Lykkyä napsahtamattomuuteen täältä gradutehtaalta (10 päivää shippaukseen - paniik paniik).

Jenni kirjoitti...

Kiitoksia! Sietokykyni on tällä hetkellä ohut ja kestän hyvin huonosti kaikenlaista yllättävää painetta. Täytyy vain toivoa, että osaan suunnata aggressioni esimerkiksi mattojen hakkaamiseen, pallon potkimiseen ja serpentiinien heittelyyn. Eilen heitin voileipää. Ensin olin ottanut sen aika ikävästi Ukkosen kädestä. Onneksi se osui kaakeliin, eikä kaakeli edes haljennut!

Raruonnea. Olen ihan myötäeläin! Fiilasin omaa viimeiseen minuuttiin saakka paniikissa.

Anonyymi kirjoitti...

Lainatakseni erästä radiologia: "Hulluus ei näy magneettikuvissa." Eikä ilmeisesti myöskään tietokonetomografiassa tai tavanomaisissa röntgenkuvissa. Valokuvissa se voi hyvinkin joskus tulla ilmi.

Tuo taas oikeasti ihan hirveästi liittyi...

Suosittelemme täällä kissaneidin kanssa napsahtamattomuutta, koska lepositeet voivat hiostaa lämpiminä kesäpäivinä. Lähetämme positiivisia hurinoita ja kasan valkoisia karvoja sinunkin nenääsi. (Jälkimmäinen ei välttämättä auta napsahduksen suhteen, mutta niitä nyt on vain tarjolla yli oman tarpeen.)
-Brandon, joka elokuvamaisesti silittelee sylissä hurisevaa kissaneitiä-

Jenni kirjoitti...

Kuvatus ainoastaan symboloi "päätä", eikä sen tilaa. Kissat, aah... MIL:n punainen on rakastettava rötkylä, mutta kiitos mentaalisesta karvalähetyksestä. Musta ja valkoinenhan on klassinen yhdistelmä.

Ja kiitos lepositeisiin liittyvästä huomiosta. Täällä on tällä hetkellä kaksi astetta lämmintä, joten juuri nyt ne olisivat ihajjees.

Jenni kirjoitti...

Kiitinpä monasti! Kohtelias henkilö.