maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Ei mahu eikä surise.

Uusi blogilista toimii kuin venäläinen perseensuristin. Seurailen analyticsiä ja mikäli liikenne blogilistalta muuttuu merkittävästi vähäisemmäksi kuin suora liikenne, poistun listalta.

Olen alkanut siirtää tilauksiani G-readeriin. Siihen menee loputtomasti aikaa, koska juutun lukemieni blogien linkkilistoille. Lisäksi lukemistoni paisuu hirviömäisiin mittasuhteisiin. Yritän myös käsittää dilissösin logiikkaa.

8 kommenttia:

eve kirjoitti...

G-readerissa on se hyvä puoli, että siinä saa järjesteltyä blogit esim. aihealueittain. Ja sillä voi lukea muutakin kuin blogeja, mikä oli mulle ainakin hirmuhyvä homma.

Jäin kaipaamaan paria RSS-feeditöntä blogia kylläkin, mutta mainoksen sanoin, "niin käy joskus" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys,

voisitko kertoa meille että miksi toimii kuin perseensuristin jotta osaisimme parantaa palvelua...?

Laita vaikka sähköpostitse info@blogilista.fi jos...

Jenni kirjoitti...

Moi Eve, G-reader vaikuttaa kyllä varsin toimivalta tähän tarkoitukseen. Mutta mistä niitä blogeja löytyy.

Haa! Isoveli.

Jätin parannusehdotuksia kehitysblogin kommentteihin. Kyse on hakuominaisuuksien parantamisesta erityisesti asiasanoituksen osalta.

Statistiikan heittelehtiminen syö myös palvelun uskottavuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on haaste tiikerissä. Varmaankin vieläpä mieluinen ^^

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Hoi! Minua askarruttaa tuossa G-readerissa, jota käytän ns. backup-tsydeeminä (kun kaikki uhkaavat hylkäävänsä ton blogilistan kohta), että jos luen blogit suoraan sillä, enkä mene sinne blogiin niin rekisteröikö kävijälaskuri sen? Jotenkin kuitenkin haluaisin jättää merkin käynnistäni, vaikken keksisi kommentoitavaa. Tiiätsie rekisteröivätkö laskurit rss-lukijoita?

No kyllähän blogeja aina löytyy. Mm. Blogispotista, joka on myös suomalaista laatutyötä. Ja kukas estää selailemasta Blogilistan uusia tulijoita kirjautumattomana? Tietty jos kaikki sieltä häipyvät, siellä ei ole kohta selailtavaa...

Mullakin on muuten dilissös. :)

Jenni kirjoitti...

Sis, kiitos haasteesta. Tarun siihen sopivan hetken tullen.

Wilhelmiina: luulisin, että kävijälaskuri huomaa liikenteen myös rss-lukijoista, koska lukijan täytyy importata postaus lukijaan eli käydä blogissa. Lisäksi lukija käy blogissa myös, vaikkei lukijan käyttäjä käyttäisikään lukijaa.

Tämä on siis villi veikkaus, joka perustuu mutu-tuntumaan.

Pitääpä katsoa, mitä sun dilissösissäs on:D

Anonyymi kirjoitti...

Tuota... Tietääkseni jos kerran RSS-lukijaa käytetään niin silloin ei laskurit toimi.

Laskurit kun on sijoitettu sivuston HTML-koodin sekaan (joko javascriptillä tai muuten upotetulla linkillä) mikä tarkoittaa sitä että RSS:ää luettaessa niitä ei ladata millään tavalla.

Jenni kirjoitti...

Ahaa onko sitten niin, ettei rss-lukija-kävijöitä näy? Missään?