maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Kuvatuksia

Minusta linnunlaulu näyttää tältä:


Keittiön työtaso, jolla tehdään kaikkea muuta, kuin leivotaan:


Paras vintage-kankaani, antiikkimessuilta löydetty jalallinen kakkuvati ja korvakorut:


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, linnunlaulu näyttää oikein sievältä! Osaisipa sitä itsekin maalailla noin kauniisti, olisi varmaan seinät täynnä tauluja. Olettaen siis, että omia tekeleitään kestää katsella päivittäin...

-Rosa Majalis

Jenni kirjoitti...

Kiitos!

Omia tekeleitään nimenomaan EI kestä. Valmistumisen jälkeen niistä haluaa vain päästä eroon. Seinällä ei ole mitään omatekoista.

Mademoiselle Vosges kirjoitti...

Hei toi linnunlaulu on aivan mieletön. Onko se siis sun tekemä? Se on melkein shokeeraavan ihana.

Ja vintagekangaskin on hieno, olen kateusvihriö.

Jenni kirjoitti...

Mme. V. On. Onko? Oih...

Vintagekangas oli löytö, Suomessa oli 50-luvulla vielä vähän mitään värikkäitä painokankaita. Luulen tuonkin olevan ruotsalaista alkuperää. Sieltähän naiset ostivat mekkonsa ja hattunsa, Tukholmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Jenni on hyvä ja pistää tänne jonkun ihanan myyntipuodin, jossa kauppaa kaikki sukulaisille ja kavereille kelpaamattomat/mahtumattomat teoksensa meille lukijoille. Jos linnunlaulu on vapaa, niin meikäläinen varaa sitten sen... ;)

Vintage-kankaassa on jotain vanhan Peppi Pitkätossun kaltaista.

-Rosa (taas)

Jenni kirjoitti...

No hitsi. Oispa jännää, jos ne mun tekeleet kelpais... Pitää miettiä, voin toki linnunlaulun myydä, jos sen oikeesti haluat;D

Anonyymi kirjoitti...

Yritin kommenteerata jo aiemmin, mutta netti kaatua rojahti. Uusi yritys (jos muistan mitä silloin kirjoitin...).

Pahoittelen (kerrankin) etukäteen (pseudosarkastista) julmuuttani.

Minusta lintu käyttää kärsivän sappivaivoista. Ei sillä, että tietäisin onko linnuilla edes sappirakkoa tai tapaako siitä aiheutua vaivoja heille. Mieleeni vain ensimmäisenä pulpahti sappistaasin laukeamiseen liittyvä tuotanto ennen kuin ehdin perehtyä taiteilijan omaan tulkintaan. Vaan edukseni kuitenkin laskettakoon kyky nähdä kauneutta sappinesteessä...
-Brandon-

Jenni kirjoitti...

Aahhahaa:D Röyhtäävä lintu!! Ehkä tuo värivalinta sitten ei ollut ihan nappiin.

Täytyy uudessa versiossa kokeilla vaikkapa purpuuraa. Ja varautua siihen, että joku saa mielleyhtymän verensyöksystä...

Meinasin kyllä kuolla nauruun. Eikä olisi ketään elvyttämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ehdottomasti haluan, jos vaan hinta ei ole postikuluineen mikään mahdoton. Tämä onkin blogittamisen seuraava askel, kohta on pirttien seinät täynnä emäntien blogi-idolien teoksia. Siitä onkin lyhyt matka nimmareilla varustettuihin valokuviin, ja siitä vielä lyhyempi matka verkkostalkkaukseen ja verkkolähestymiskieltoihin. Hui.

-Rosa

(Onneksi allekirjoittanutkin osaa nähdä kauneutta sappinesteessä, muuten olisin varmasti vastannut kieltävästi. Sillä eihän kukaan voi tuollaisen Brandonin laittaman kommentin jälkeen ajatella enää kuvan nähdessään mitään muuta kuin sappinestettä)

Jenni kirjoitti...

Apuve. Pitää tehdä versioita, joista voi sitten valita omansa. Että ottaako verta, sappinestettä vaiko kenties suolenpätkiä linnunlaulussaan:D

Kiitti vaan, Brandon, sinä tummien vesien tulkki.

Nimmarilla varustettu (julistekokoinen) valokuva tulee tietysti kaupantekijäisiksi. Kirjoitetaanko "Rosalle" vai mitä?

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä pelkkä Rosalle riittää, en onneksi ole (vielä) niin pakkomielteinen Jemory-fani, että vaatisin kirjoittamaan Rakkaalle Rosalle.

Veri ja suolenpätkät kuulostaa oikein hyvältä yhdistelmältä. Vai miten olisi harmaa kuin naudanmaha (älä unohda epämääräisiä palluroita, vaaleampia ties mitä verkkomahan seiniä ja muita ihania klönttejä)? Ei, harmaa ei kyllä sovi sisustukseeni, ainakaan kovin suurissa määrin.

-Rosa

Anonyymi kirjoitti...

Voi, sain kaikki vellomaan eritteisen mielikuvitukseni tuotteissa... :D Vaan on sentään lohduttavaa kuulla jonkun muunkin kykenevän näkemään kauneutta sappinesteessä. "Siis sappinestettä örppäävä lintu, viehättävää!"

Lupaan tulkata tummia vesiä, veriä, endoplasmoja ja eritteitä jatkossakin.
-Brandon-