tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Vähän kaikenlaista - kuriösa prylar
(Suosikkimukini ja -hunajani. Tuorein levyostokseni, uudet räpikkääni ja vanhasta vaunulelusta purettuja kissoja, joista on tulossa kaulakoruja)

Suunnittelemme äidin kanssa puhelimessa tulevaa Barcelonan-matkaa. Pohdimme lämpötiloja, kosteutta ja boforeita. Mietimme kävelyn suhdetta metrolla liikkumiseen ja katalonialaisen ruoan ja juoman yhteyttä kohonneeseen äkkikuoleman riskiin. Onko syytä hankkia uusi matkalaukku ihan siltä varalta, että innostuu uusimaan Barcelonassa kevätpuvustonsa?

Jos teillä on hyviä vinkkejä Barcelonan varalle, niin vihjailkaa vapaasti kommenttilaatikossa! Taide, arkkitehtuuri, sisustus ja kirpputorit kiinnostaisivat. Myös syöminen ja juominen epäilemättä kiinnostavat ainakin jossakin vaiheessa viikkoa.

* * *


Sain yllätyksekseni Virtaskalta "You make my day" -kukkia. Kiitos! Säännöt kuuluvat näin: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Ilahdun aina, kun joku sivupalkissa olevista päivittää. Ajattelen jopa jollakin tapaa tuntevani ihmiset, joiden blogeja luen -- ja usein onkin niin, että IRL henkilö on bloginsa näköinen.

Seuraan sivupalkissa olevia blogeja kahdesta, melko ilmiselvästä syystä. Ensimmäinen ja tärkeämpi on hyvä teksti: rakastan nautinnollisesti kirjoitettuja ja milligramman tarkasti tasapainoitetettuja tekstejä, jotka soljuvat näennäisen vaivattomasti (ja kuitenkin syvät, tummat pohjavirrat ovat aistittavissa) ja ovat parhaimmillaan sekä aidosti koskettavia, että hauskoja. Koska tämä ensimmäinen syy on ylivoimaisesti merkityksellisempi, ei toista syytä pidä edes mainitseman. Kaikki te siellä oikealla, suostukaa ottamaan nämä kukkaset.


11 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos, suostun ottamaan:)

Kafkakoskihan asuu Barcassa, oletko tutustunut hänen blogiinsa:

http://www.espanjasi.com/blogit/kafkakoski/

Pulla kirjoitti...

Toi muki! Mä en kestä! Se on niin ihana! Niin pöllöisä!

Jenni kirjoitti...

Ota Susu ihmeessä!!! Sulle ne tahdon antaa, en ota itsellein...

Pulla: voi mikä ilmaus! Pöllöisä. Otan sen sanavarastooni ja alan käyttää sitä päivittäin.

Kaura kirjoitti...

Aivan huippis muki! Saanko minäkin kukkia? Tässä myös sullen pari syklaamia armahin. Mua on ruvennut yhä enenevässä määrin käynyt himottamaan vierailu Hämylinnaan. Mitä tälle askalle voi tehdä ihminen? Onko tämä pervoottista? Kaikki kerrat, kun olen viime vuosina käynyt H-linnassa, ovat olleet mainioita.

Jenni kirjoitti...

Hei viljaisa Baby. Tietty kukat ovat myös sullen.

Jos Hämylinna himottaa perttivertisti, voi siinä Tanpereen ja Helsingin välissä kulkee rata, ja osa junista toppaa just tuossa hinpen nurkalla. Kirjasto on ihan lähellä ja esmes lastenkulttuurikeskus, jossa on esim. värikylpyä vauvoille. Miksi vielä emmit?

Ja kiitsa syklaameista!

jospa kirjoitti...

Jospa kiittää ja kumartaa!

Jenni kirjoitti...

Jenni sanoo "Ole hyvä" ja niiaa.

kukkis kirjoitti...

Oi vau, kiitos kukista! Nyt vasta ehdin kiittää, kun olen nykyisin aina kaikesta vähintään kaksi päivää myöhässä. Barcelona-vinkkejäkin saattaa tulla, kunhan tästä tokenen. Huom! SAATTAA ...

Jenni kirjoitti...

Kuulin, että hotellimme sijaitsee alueella (Raval) jolla vähän kyseenalainen maine... Pohdittiin sen luultavasti sopivan kivasti meille.

Anonyymi kirjoitti...

Kun laittaa Suomi-verkkarit päälle niin ei ole mitään hätää

- A

Jenni kirjoitti...

-A, kiitsa vinkistä, jota en aio noudattaa:D Otatko itte verkkarit rapakon taa?