sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Kaikille aisteille, ainakin jos silität näyttöäOstin tänään ison kasan halpoja ja hyväkuntoisia Bach -levyjä kirpputorilta ja kolmea erilaista makuhunajaa Iittalan Hunaja-aitasta. Kotona panin Brandenburgilaiset konsertot soimaan, keitin teetä -- kiitos kansainvälinen kytyn, erinomaista mustaa turkkilaista teetä on vielä puolisen kiloa -- ja tein Ukkosen kanssa hunajakokeiluja. Suosittelen kaikkia laatuja! Terva kutitti kitalakea, metsämansikka oli raikas ja appelsiini tymäkkä. Kaikenkaikkiaan makuhunajalla viimeistelty musta tee oli niin hyvää, että niin hyvän täytyy olla pervoa. Kutsuisin teidät kaikki teelle, jos se olisi mahdollista.

Hmm.

Mahtaako sallitut lisäravinteet vaikuttaa? Onko melkein tipaton tammikuu puhdistanut kropan ja psyyken? Onko se James Dean? Joko lähestyvä Barcelonan matka valaisee loskaista arkea? Joka tapauksessa olo on kohentunut. Se on melkein hyvä!

* * *

Tiedän, että itsensä googlettaminen pehmentää selkärankaa, mutta tuolla mainittiin Jemory ja monta muuta kirjastoaiheista blogia. Pitääkö mun nyt alkaa blogata ulkomaan kielellä?

I know that checking out what google-hits you get by your own name is not healthy. Anyway, this is what I found. And even considered writing blog in english too. U think it's wise? Would I embarass myself?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Why not! Maybe it would be enough to make an english posting from time to time, like an overview about some other postings or so?

Jenni kirjoitti...

I'll have to think about that.

antitäti kirjoitti...

No totta kai Jemory kirjastojuttuun pääsee :)!

Jenni kirjoitti...

Kiits. Kirjastoaiheiset ajatukset olen pyrkinyt tallentamaan sitä kirjaa varten. Joka valmistuuu hitaaaasti.

antitäti kirjoitti...

Kirjastonhoitaja ei pääse täplistään edes blogissaan. Kivaa muuten nähdä helmikuussa!!

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuneiti 1 vee ainakin tykkäs kovasti James Dean -videon musiikista, ja jäi hyräilemään sitä :)

Äidillä puolestaan on jo entuudestaan ollut tapana ehdottaa miehelle James Dean tukkaa. Sean Penn -hiustyylikään ei olisi paha.

Jenni kirjoitti...

Nuorna vitsa väännettävä. Dream a little dream of me ja James Dean eivät ole hassumpia alkuja elinikäiselle oppimiselle:D :D

Se tukka, se tukka.

virtaska kirjoitti...

Tuo edellinen ruisleipäjuttu oli hervoton, nauroin sitä koko päivän.

Tulin ojentamaan sinulle kukkakimpun kiitokseksi useampienkin päivien pelastamisesta. Sinua on ilo lukea! Käy poimimassa kimppu blogistani.

CH kirjoitti...

I strongly appreciate this idea! And maybe you should consider taking a look at this suggestion.

Greetings from Germany,
Christian