tiistaina, joulukuuta 18, 2007

En ole katkera. Jaa, no ehkä sittenkin olen, vähän.

Lähetin tunnollisesti joulukortit. Ihmettelin sitten siinä, että miksi me olemme saaneet vasta kaksi, joista toinen on siltä putkiliikkeeltä, joka vaihtoi keittiön hanan. Tajusin sitten, että eipä tullut lähetettyä niitä osoitteenmuutoskortteja tälläkään kertaa.

Saatte anteeksi.

Ehkä.

9 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Minä olen alkanut kehitellä sellaista teoriaa, että on raa'asti jaoteltuna kahdentyyppisiä jouluihmisiä. Niitä, jotka lähettävät joulukortteja, ja niitä, jotka sitten saavat niitä.

Ensiksi mainitut kirjoittavat innosta pinkeinä kaikenlaisia nerokkaita askartelukortteja, Unicefin tai esim. Invalidiliiton kortteja, ja jouluna sitten ihmettelevät, että ihme juttu, juuri kukaan muu ei tunnu lähettelevän mitään, tai ainakaan tänne suuntaan - ja sitten ne toiset, jotka viittaavat kintaalla jollekin niin vanhakantaiselle tavalle kuin joulukorttien lähetys, tuhahtelevat turhautuneina jouluna, että piru kun noita pahveja tulee jatkuvasti ovista ja ikkunoista.

Minä taidan kuulua siihen edelliseen ryhmään. :D No, sen verran olen tehnyt kompromissia jälkimmäisen ryhmän kanssa, että lähettelen ns. "teknisesti edistyneemmille" samaisen kortin sähköisessä muodossa. Ne lienee helppo nakata roskiin jollei pidä niistä. Meneepä samalla sitten niillekin, jotka eivät muutettuaan koskaan ilmoittele uusia osoitteitaan. ;)

Mitähän Freud-setä muuten sanoisi siitä, että muutto toisensa jälkeen unohtaa ilmoittaa osoitteensa muuttumisesta tuttavilleen? :D

Jenni kirjoitti...

Freud-sedällä voisi olla moniinkin elämäntapaani keskeisesti liittyviin juttuihin paljonkin sanomista. Toisaalta joulukortti on joskus vain joulukortti...

Mainio kommentti:D

Pulla kirjoitti...

Mää kuulun kanssa siihen ryhmään, joka lähettää joka vuosi jotkut nerokkaat askartelukortit eikä saa juuri mitään vastineeksi. Tähän mennessä olen saanut yhden kortin ja se oli ihmiseltä, jolle en itse lähettänyt. Eli nyt pitää juosta postiin lähettämään vielä yksi kortti, onneksi askartelin ylimääräisiä. Pitäiskö nyt sitten heittäytyä katkeraksi (, kuten Hesarin joulukorttijutussa neuvottiin), vai pitäisikö korttien lähettämisestä tykkäävien ryhmäytyä keskenään ja lähettää kortteja vain toisilleen (, vaikka eivät siis edes tuntisi toisiaan)?

Jenni kirjoitti...

Mielestäni meidän pitäisi ehdottomasti perustaa tuntemattomien/puolituttujen joulukorttirinki! Sitten ne nerokkaat askartelukortit pääsisivät arvoiseensa ympäristöön! Säästyneet varat investoisin vuoheen.

Wilhelmiina kirjoitti...

Suuri joulukorttikapina! :D Kuulostaa hyvältä.

Mitä Freud-setään tulee, enpä kieltämättä haluaisi itsekään päästää häntä tutkimaan omia tapojani. ;)

Ohari kirjoitti...

Siirryin ryhmästä toiseen: uskollisesti olen joka joulu lähettänyt itseväsäämät joulukortit kansalaisille, mutta oho tänä vuonna huomasin, että myöhäistä. Olkaa sitten ilman ja kukaan huomaa kumminkaan :-)

Jenni kirjoitti...

Ha haa! Sitä se kiire....

Siellä pienessä mustassa kirjassa on sitten nimesi kohdalla rasti ja ensi vuonna saat vain risuja! Eläköön katkeruus ja pikkumaisuus!

jospa kirjoitti...

Minäkin haluan liittyä joulukorttien väsääjien rinkiin!

Ihmeteltyäni koko viikon, eikö kukaan aio lähettää meille korttia tajusin juuri että prkl mekään ei taidettu lähettää niitä osotteenmuutoskortteja...

Jenni kirjoitti...

Tervetuloa Jospa! Puolituttujen tunnollisten joulukortinrakastajien kerho tarvitsee kohta enää presidentin.