sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

ViikonloppuKaksi avocadoa, tomaatti, ruokalusikallinen chilimarinoituja valkosipulinkynsiä liemineen, tirskaus sitruunanmehua, pippurisekoitusta, hyppysellinen suolaa, puolikas sipuli ja sauvasekoitin.

Vaikka mössö näyttäisi kuinka herkulliselta, yrittäkää olla nuolematta sauvasekotinta, kun laite on yhä kytketty verkkovirtaan.

* * *

Olen tullut siihen tulokseen, että tälle jatkuvalle alavireelle täytyy tehdä jotain. Työ on otettava löysemmin, parisuhdetta pitää hoitaa ja oleminen on saatava mielekkääksi. Saattaa olla, että se lääkärikin on paikallaan. Miksi minä en saisi sanoa, että kaiken pitäisi olla kunnossa, mutta olo ei ole? Sen kieltäminen tekee minsta vain yksinäisemmän ja heikomman.

Muutkin ovat jo huomanneet, etten ole oma itseni.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rhkä biologinen kello tikittää, muttet halua kuulla sitä ja nyt psyyke oireilee. Itseään pitää kuunnella.

Johanna kirjoitti...

Onpa kaunis ja houkutteleva kattaus sinulla!

Itselläni olen huomannut nyt jo kaamosväsymyksen oireita. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä varhemmin päivien lyheneminen vaikuttaa. Seurauksena väsymys ja melankoliset tunteet. Jossain määrin olen kyennyt liikunnalla ja ulkoilulla taistelemaan sitä vastaan. Kovasti tekisi myös mieli hankkia kirkasvalolamppu, mutta se olisi aika suuri sijoitus. Toivotan sinulle voimia ja iloista mieltä! Sinisissäkin tunnelmissa on lupa velloa aina välillä, ei pidä alistua suorituskeskeiselle elämänmenolle...

Jenni kirjoitti...

Itseään pitää kuunnella. Ja rohkaista ilmaisemaan se muillekin. Joskus on vain melkein mahdotonta löysätä tahtia.