sunnuntaina, elokuuta 12, 2007

Z, hän sisustaa

Sisustuksellis-kodinhoidolliset pyrkimykseni ovat kantaneet hetelmää! Lattialla vaellellut ikkunanpoka on keittiön seinällä.


Keittiön ikkunalla on kukkalaatikko, valaisin ja sinisävyisiä peltiesineitä. Lempipostikortit roikkuvat Tiimarista ostetussa nipsuvaijerissa. Kauniisiin purkkeihin saa piiloon teepussit, sokerit ja murot. Kuvasta tuli aika tumma: ulkona sataa kaatamalla. Otollinen ilma kirjoittaa, lukea ja sisustaa ja juoda noin kuusi litraa teetä.


Miehelle joskus lähettämäni kissimirri on kaikkien aikojen suloisin postikorttini. Lisäksi ex-kissani Hiski oli aivan yhtä söötti pienenä. Kerrottu tulilatva näyttää ruusulta.


Teen voi asetella vanhalle tarjottimelle, jossa peurat seikkailevat talven ihmemaassa. Värinokkoset ovat muuten huikeita kasveja! Nämä pitäisi istuttaa multaan, vaikka ne näyttävät kyllä kukoistavan vesimukissakin.

3 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Do dih! Hän tykkää!

Kehykset näyttävät hyvältä seinällä, samoin muutkin sisustuselementit vaikuttavat kivalta. Tahtoo kans sisustaa.

Jenni kirjoitti...

Kiitosta, jos saan aikaiseksi, menen tänään kellariin hääräämään pyöreän pöydänkannen kanssa. Ajattelin krakeloitua, vihreää pintaa. Se sopisi kivasti muihin, patinoituneisiin esineisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ikkunan kehykset seinällä ovat tosi hyvä idea! Voisinpa tuota ideaa itsekin lainata sanoo täällä siis uusi lukija Ulla.