torstaina, heinäkuuta 19, 2007

Keittiön tuunausta


Keittiöni on vieläkin vähän ankea. Puustellin valkoiset kaapistot ja valkoiset seinät - brr, kalseaa. Tummat verhot saavat muut pinnat näyttämään vielä kolkommilta. Olen miettinyt kaikkea valaistuksesta ja kangasvirityksistä alkaen ja päätynyt siihen, että kaikki on hukutettava vaaleanpunaiseen maaliin! Heti!

Tänään keksin, että melko pienellä vaivalla keittiön voisi muuttaa pieneksi ranskalaiseksi kahvilaksi - viimeistään sitten, kun klaffituolit muuttavat sisälle talveksi. Sitten tarvitaan vielä raidalliset verhot, peltikyltti ja ehkä hassu kukkalaatikko ikkunalaudalle ja tietenkin leivoksia jalalliselle tarjoiluvadille. Slurp!

Tarjoilin ajatusta Ukkoselle varovasti, sanoen "Olen varmaan vähän hullu, mutta..." Ukkonen ei ymmärtänyt retoriikkaani. Hänen mielestään on aivan itsestään selvää, että ihminen voi niin halutessaan muuttaa oman keittiönsä vaikka Tarzanin puumajaksi. Tosiaan! Kookospähkinäkupit, bambuverhot ja paljon tuoreita hedelmiä...

2 kommenttia:

emmi2410 kirjoitti...

kuulostaa ihanalta. voisi aloittaa joka aamu päivänsä kupposella kahvia ranskalaisessa kahvilassa

Jenni kirjoitti...

No älä muuta sano! Leikkimielisyyttä olen kaivannut sisustukseen kaikkein eniten. Sellaista hassuttelua, josta tulee hyvä mieli. Onko mitään huumorintajuttomampaa kuin Artek?

Ja kun uskon vankasti, että omiin mielialoihin voi vaikuttaa ympäröimällä itsensä kaikenlaisella kauniilla, niin eihän esteetikko voi herätä uuteen aamuun ja mennä tylsään tai rumaan keittiöön...