torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Kuulumisia

Olen kirjoittanut näppäimistö savuten. Enää tämä ja huominen työpäivä. Sitten olen voimaperäisesti lomalla kaksi viikkoa. Aion lötköttää. Jossakin vaiheessa aion siirtyä lötköttämään Joensuuhun. Sitten menen Prahaan. Siinä vaiheessa toivon, että lötkötys on päättynyt ja olen täynnä voimallista tarmoa, jaksan katsoa kaikkia nähtävyyksiä joka suunnasta ja ottaa satoja valokuvia, niin kuin kunnon turisti.

Mutta älkää peljätkö! Lötkötys ei estä sivujen kääntelemistä ja näppäilyä! Aion lukea ja aion päivittää kurkkuvoileipää ja kasvipäiväkirjoja. Kurkkuvoileivissä luetellaan Shakespearen elämän harvat faktat. Kasvipäiväkirjoissa on puolestaan tapahtunut näkökulman muutos.

3 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Sinä pääset sitten prahassakäymättömyyskompleksista. Vai oliko sinulla edes sellaista? Ainakin kannattaisi kehittää äkkiä, kun nyt olisi tilaisuus saada se fiksattua :-)

Jenni kirjoitti...

Neljäs kerta ja ihanasti ilman komplekseja:)Sen sijaan minulla on Pariisissakäymättömyyskompleksi. En edes halua Pariisiin.

Ohari kirjoitti...

Ah, niinhän se olikin :-) Pariisissakäymättömyyskompleksi vain vahvistuu, kun käy Pariisissa. Kauhea hinkuhan siitä jää: aina vaan pitäisi olla siellä Pariisissa ja Pariisissa. Siksi en suosittele. Muuten kyllä.