maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Maanantaita

Vaihdoin blogin betalle, mutten ole vielä hoksannut, miksi beta olisi ylivoimaisesti parempi kuin vanha bloggeri. Blogi näyttää oudolta. Skandimerkeille on tapahtunut jotain ja yläreunasta pilkistää laatikko, joka on tullut pyytämättä ja tilaamatta.

Kas vain, tässä on mahdollisuus lisätä asiasanoja... aah, kirjastonhoitaja valitsee asiasanat tietenkin Yleisestä Suomalaisesta Asiasanastosta! Päivänavaukset, seutuyhteistyö.

* * *

Jaa mitäkö tein viikonloppuna. Pyyhin yhden kunnan maailmankartalta [mielipuolista naurua, käsien hieromista yhteen]. Sain tehtäväksi tehdä uusia, kirjastojen seutukuljetuksesta tiedottavia kirjanmerkkejä, joihin tuli kuvitukseksi kaupunkiseutu miinus yksi kunta, joka ei tullut leikkimään meidän kanssa. Kartassa sai näkyä selvyyden vuoksi vain ne kunnat, jotka osallistuvat seutukuljetukseen, joten avasin siis kartan kuvankäsittelyohjelmaan ja yksinkertaisesti kumitin yhden kuntakeskuksen pois [lisää mielipuolista naurua]. "Mestari, olen toteuttanut käskysi, Janakkalaa ei enää ole." Tämä tietysti visualisoimaan tilannetta asiakkaille.Edit: puoli tuntia myöhemmin. Vanha ja ruma kahvinkeitin, on nyt paitsi vanha ja ruma, myös rikki! Vihdoin voin luopua siitä ilman omantunnontuskia! Olen sietänyt toimivaa rumilusta, jotta maailma pelastuisi. Sanokaahan, kannattaako yhden kahvinsuurkuluttajan talouden hankkia oikein keitin, vai ostaisinko sellaisen lasisen jutun, johon ensin kaadetaan puruja ja kiehuvaa vettä ja sitten painetaan alas sellainen suodatinjutska?

Uusi asiasana "kahvinkeittimet" lisätty.

6 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

mahtaa Janakkalalaisia ihmetyttää, heitä ei enää ole;) Suosittelen moccamasteria, sillä voi keittää hyvää kahvia yhdellekin ja varaosia saa aina, kahvi on tarpeeksi kuumaa ja kaikenlisäksi keittimet ovat ihan kivan näköisiä

Kaura kirjoitti...

Meillä on Moccamaster ja pressokeitin (tuommoinen mäntäjutska, jota kuvaat) ja espressomutteri, joilla pärjää hienosti. Jokapäiväinen kahvimme keitetään Mocciksella, koska suodatinkahvista ei kerry niin paljon kakkarasvaa suonistoon kuin pannukahvista. Hyvää on, kun se osaa keittää vedenkin tarpeeksi hotiksi.

Onko sinullakin jo henkinen angorakissa, jota voit silittää samalla kun tuhoat Janakkalan? Suosittelen ostoslistalle!

Olivia kirjoitti...

Innolla odotan lisaa avauksia tuosta seutuyhteistyöstä! Vaikutat oikein pätevältä siinäKIN työssä!

Meillä on myöskin Moccamaster ja kahvijuopolle se on loistava vekotin.

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa! Osasinpa kerrankin varautua. Nyt en ollut juuri siemaisemassa Pepsiä sillä hetkellä, kun Janakkala pyyhittiin pois maailmankartalta... Olisi nimittäin sen jälkeen pyyhitty myös Pepsit pois meikäläisen näytöltä. Janakkala destruktio vaatii ehdottomasti angorakissan ja thriller-naurua.
-Brandon-

Jenni kirjoitti...

Eli Moccis. Niitä saa nykyisin punaisina. Ja angorakissa. Niitä saa kaikissa väreissä.

jospa kirjoitti...

Mutteripannu! Mutteripannu! Sen bonus on se, että sen voi ottaa retkelle mukaan! (toimii kaasukeittimellä loistavasti ja mahtuu pyörälaukun sivutaskuun) Se on nopea, kaunis, pitää ihanaa ääntä (jos pitää höyryisestä pörinästä) ja se espressokahvihan on tunnetusti vatsaystävällistä.

Niitäkin saa vaikka kuinka hienoja ja kauniita, varsinkin jos satsaa teräkseen (mikä kannattaa tehdä, mikäli suurkuluttaja on alumiinikammoinen)