tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Ai tuskaa, ai tuskaa

Tänään pitäisi mennä markettiin ja löytää jokin pikkujouluhtava läksiäis/tykykostyymi. Olen hirveän huono ostamaan vaatteita, mitä ei usko, jos avaa vaatehuoneeni oven (ja selviytyy siitä hengissä). Osaan ostaa sukkia ja farkkuja ja trikoopaitoja, mutta esimerkiksi ulkoilupuvun ostamisesta ei ole tullut koko syksynä mitään, "koska kaikki ulkoilupuvut ovat tylsiä ja rumia".

Ihan totta, miten vaatekauppiaat yleensä tulevat toimeen, jos valikoimissa on vain tylsiä ja rumia vaatteita?

Olen rajannut vaatetarpeeni koskemaan mustia, suoria housuja tai puolihametta, sekä yläosaa, joka sopii keltaisen 3/4 -hihaisen, lyhyen villajakun kanssa. Ongelmani on se, että tiedän tarkalleen, millaiset housut tai hameen haluan ja epäilen, etteivät vaatevalmistajat taaskaan ole lukeneet ajatuksiani. Epäilen myös, etteivät he tiedä, millainen paita sopii jakun alle.

Huokaus.

Tunnen tämän skenaarion hyvin: menen vaatekauppaan, hypistelen riepuja haluttomasti ja ilman todellista halua ja aikomusta ostaa mitään, kyllästyn nopeammin kuin viisivuotias ja palaan kotiin esimerkiksi jumppapallon kanssa. Toivottavasti se on edes hyvä, laadukas ja vaaleanpunainen jumppapallo. Muuten en ala.

Ai niin, tuo loistava asu on osoitteesta http://www.costume-shop.com/.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuo kuvassa oleva asu olisi kieltämättä tyylikäs. minulla ei yleensä ole sitä ongelmaa, ettenkö jotain mielenkiintoista löytäisi. mutta kun pituutta on 155 ja jalkaa 35 niin se olikin sitten siinä...
-strangelove-

Jenni kirjoitti...

Niin siinä sitten taas kävi, että mitään ei tarttunnut mukaan. Täytyy kaivella vanhoja riepuja ja soveltaa niiden pohjalta jotain.