maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Tulevaisuuskenaario

Mitäs sitä tekisi, jos joutuisi punasilmäiseksi, työttömäksi psykopaatiksi (kysyn ma, ja painan tulenkarvaisen ja rikastetulla jargonilla ladatun sähköpostikirjeen lähetä-nappulaa. Siinä on kunnanjäärille jotain jauhettavaa, elleivät heti säikähdyksissään sitä deletoi)?

Ensinnäkin alan juomaan. Kaikki alkaa siitä, että aamukahvi venyy päiväkahviksi, enkä iltapäivälläkään tyydy pelkkään vihreään teehen vaan kahvia on saatava eikä mitään euroshopperin tai lidlin vaan kultamokkaa. Sossun luukulta käyn lisää rahaa kerjäämässä ja sitten taas juon jo alkukuusta työttömyyskorvaukset ja tuet. Muiden katkerien loppuunpalaneiden kirjastonhoitajien kanssa sitten istun ja juopottelen.

Toisekseen ostan kirveen. Tästä on ennenkin puhuttu, eli ei mikään kiinalainen halpakirves kelpaa vaan pitää olla fiskarsin halkaisukirves, joka istuu hyvin työttömän psykopaatin kirjastonhoitajan käteen. Sillä sitten kofeiinipöllyssä ja katkerana ja raivopäissäni mätän menemään. Anoppilan halkoja etupäässä. Ja voi olla, ettei sekään riitä ja fiskarsin vesurin hankin ja sitten saa vesakotkin kyytiä. Anoppilan ja omat.

Kolmannekseen alan yleisöosastoon kirjoittamaan. Ei nämä blogit riitä sitten, kun aikaa on ja myös mielipiteitä. Mikään epäkohta ei tule olemaan liian mitätön vaan kaikesta on sanottavaa ja paljon. Enkä mitään nimimerkkejä käytä vaan reilusti ja omalla nimellä esiinnyn ja kaikki julkaissut jutut leikkaan talteen ja-

4 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Kuulostaa aikas mehevältä meiningiltä! Pääseekö komppaamaan tämmöinen punasilmäinen psykopaattiopiskelija? Kirves on myös ostoslistalla, kun aion takalliseksi kohta muuttua ja muutenkin on ihan kuin meiltä päin tuo kahvinryystö. Minäplikka käyn myös notkumassa kahvijuottoloissa, viimeksi tänään otin sekä lipastolla että Waynella sumpit! Hah, eivät arvanneet, että olin jo valamiiksi kaffessa.

Aallotar kirjoitti...

No helekkari. Pääseekö mukaan myös kotisumpittelija, salakahvien keittelijä, joka itseltään piilossa vetää juhlamokat arkenakin?

Jenni kirjoitti...

No terse pirkot! Kaikki mukaan, aamusta iltaan sumpitetaan ja kellekään ei kerrota ja kahvin käyttöä salaillaan:)

Anonyymi kirjoitti...

jossain vaiheessa saatat joutua käyttämään vain pitkähihaisia paitoja, etteivät kaikki näkisi neulanjälkistä sinun olevan paatunut suonensisäisten kofeiinien käyttäjä!

tässä jotain peiton alla luettavaa (jos on läppäri tai kärsivällisyyttä raahata pöytäkonetta) illaksi:
http://www.fiskars.com/FI/fi/Ty%C3%B6kalut/Garden+Listing?contentId=81168
-strangelove-