tiistaina, elokuuta 22, 2006

Jennin Oma Huone

(c) freefoto.com

Hän pani imurin siivouskomeroon ja katsoi ympärilleen kasvot punehtuneina. Ehkä kuumuudesta, ehkä mielihyvästä. Sitten hän siirsi vielä jalkalamppua niin, että sen valo lankesi nojatuoliin, oikaisi verhoja ja siirsi pienen kipsiveistoksen sivupöydältä hyllyn päälle. Se esitti hymyilevää geishaa, sen vaaleanpunainen kimono oli kolhiintunut.

Hän riisui esiliinansa ja harjasi hiuksensa ja pani hetken mielijohteesta huulipunaa. Sitten hän avasi valkoviinin ja rojahti sohvalle (varoen tietenkin läikyttämästä), keskelle koristeellisesti aseteltuja tyynyjä ja nautti siitä, miltä hänen kotinsa näytti. Hän kohotti lasia huoneelle ja virnisti leveästi: "Minun Omalle Huonelleeni!" Ja sitten hän otti pitkän, häpeämättömän siemauksen ja nojautui mukavasti taaksepäin.

* * *

Alan kotiutua Jemoryn uuteen leiskaan.

Väänsin taas linkkilistaa (kamalaa, miten ihminen voi juuttua johonkin linkkilistaan niin, että yöunet menee). Nyt se palvelee omaa itsekästä päivittäistä käyttöäni, eli luen monia muitakin blogeja blogilista.fi:n kautta, mutta tässä sellaiset, jotka päivittävät ahkerasti ja joita tulee senkin vuoksi tarkkailtua päivittäin.

Runsaat päivitykset saattavat johtua myös leiskan korjaamisesta tai sitten siitä, että olen huomannut jonkin kirjoitusvirheen tai muuttanut/lisännyt tekstiä. Yritän pidättäytyä pilkunviilaamisesta. Siitä tulee karvoja kämmenselkiin.

4 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Täällä on erittäin viihtyisää. Kippis!

Jenni kirjoitti...

Cheers! Tervetuloa...

Anonyymi kirjoitti...

"naisella on oltava rahaa ja oma huone jos hän aikoo kirjoittaa"

aika hienoa, että minua tarkkaillaan.

nyt tiedän miksi minulla on karvaiset kädet...
-strangelove-

Jenni kirjoitti...

Strangelove: olet tarkkailuluokalla...