lauantaina, elokuuta 05, 2006

Intensiivistä lauantaita

Olemme tehneet pikkusiskon kanssa kaikkea sisarellista ja turistillista. Olemme viettäneet päivän Iittalan Lasimäellä, käyneet lasimuseossa ja oppineet, että Tapio Wirkkala (s. 1915, k. 1985) keksi i-brändin.

Seurasimme lasinpuhallusta ja olen taas kerran vesimiesmäisen impulsiiviseen (en ole vieläkään hurahtanut horoskooppeihin) tyyliin tuntenut löytäneeni Todellisen Kutsumukseni. Olemme mässäilleet Kultasuklaata ja lojuneet parvekkeella. Olemme oleskelleet intensiivisesti.

Intensiivisestä puheenollen uudet silmälasit ovat rajut, rankat & roisit. Niissä on oranssia ja vihreää. Ne ovat hurjat ja mielestäni ne sopivat muotoilunsa puolesta täydellisesti kaaliini. Säpsähdän peilikuvassa viuhahtavaa naista. Hän on ihminen, jonka tuijotus saa tyypit kiemurtelemaan, vavahtelemaan ja mahdollisesti sekoamaan sanoissaan. Hän on selvästikin ihminen, jota myyntiesittelijöiden ja kunnanäijäin tulee pelkäämän ja kavahtaman. Hän on oman elämänsä rouva ja aikuinen nainen. Miehestä ja siskosta tulkintani "Aikuisesta naisesta" oli huojahteleva. Ainakin se oli intensiivinen.

1 kommentti:

Kitsuko-san kirjoitti...

Heippati. Uusin blogini ulkomuodon, hieno vai? Joku 8 metriä vois olla jees, jos siitä riittää! Ja korkeutta sen verran, että Gilduska pysyy sisäpuolella. Luotan sun silmään.

Ostettiin rautakaupan alennuksesta pihalle kaks isoo ruukkua, n. 10 e. Halpa keikka.