perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

A wop bop a lo[ma]o bop a lop bam bam


Saapukoon ydintalvi ja eskimoinvaasio. Satakoon tulikiveä ja ämmiä äkeet selässä. Koittakoon täysi pimeys keskellä päivää ja syntyköön kurja kuntaliitos! Perhana, juukeli ja pahus sentään & saablari soikoon: noin kahden (2) tunnin kuluttua aion ottaa hatkat ja pysyä siellä viisi (5) viikkoa. Jos työpaikkalleni ilmestyn niin mörökölli minut vieköön!

5 kommenttia:

-t kirjoitti...

Baden-badeniin kumoon iskettäköön ja sangriatynnöriin upotettakoon! Pilliä unohtamatta! Hyvää lomaa ja kelejä pidelköön :-)

Wilhelmiina kirjoitti...

Toivottavasti ilmestyt lomalla kuitenkin blogiisi - sangriatahraisten valokuvien kera? Hyvvöö lommoo ny kuiteskin! :D

Jenni kirjoitti...

Hohoo! Veikkaan, että päivitystahti saattaa jopa kiihtyä!! Kun on AIKAA KIRJOITTAA (huomaattehan etten suinkaan sanonut: "maata baden-badenissa kuin mätä talja ja juopotella", huomaattehan??)... Kiitos lomatoivotuksista: kyseessä on elämäni ensimmäinen täysimittainen kesäloma.

Wilhelmiina kirjoitti...

Hohhoo! Tästähän alkavat lukijoiden Onnenpäivät! :)

Mikäs estää makaamasta baden-badenissa kuin mätä talja ja juopotella ...JA samalla blogata, känässä? Ooh, voin kuvitella kaikki ne miljoonat mahdollisuudet todella luovaan bloggaamiseen...

Kadehtii eräskin, joka saa vain lomannysän loppukesällä.

Jenni kirjoitti...

Wilhelmiina: olen yrittänyt estää itseäni tulemasta tuohon kuvaamaasi johtopäätökseen makoilun, juopottelun ja bloggaamisen yhdistämisestä hedelmäisellä (ei hedelmällisellä) tavalla! Voi mörökölli & koraalimotetti. Kaikkea on elämässä kokeiltava, paitsi omia sukulaisia ja kansantansseja...